Redactie Metro
Redactie Metro Winacties Gisteren
Leestijd: 1 minuut

Win een jaar lang elke maand een bloomon-boeket, plús limited edition-vaas (t.w.v. 334,90 euro)

Een mooi boeket op tafel maakt al het verschil in je huis. Het fleurt de hele boel op en dat kunnen we met deze druilerige dagen wel gebruiken. Mede daarom mag Metro een jaarabonnement op bloomon weggeven, je krijgt dan elke maand een prachtig boeket thuisgestuurd én je krijgt een limited edition vaas (t.w.v. 334,90 euro).

Wat ook mooi is: de boeketten van bloomon blijven zeker tien dagen lang goed en zijn ontworpen door bloemstylisten. Kwestie van knippen, in water zetten en genieten.

Win een jaar lang bloomon-boeketten

Dit najaar bestaat bloemenmerk bloomon tien jaar. En wie jarig is, trakteert, dus mag Metro van bloomon twee lezers blij maken met een jaarabonnement op bloemen (t.w.v. 259,95) én de limited edition keramieken vaas (t.w.v. 54,95 euro).

Win een jaar lang elke maand een bloomon-boeket, plús limited edition-vaas (t.w.v. 334,90 euro)
Foto: bloomon

Meedoen

Jij wilt vast en zeker ook een jaar lang elke maand een mooi boeket krijgen. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met zondag 20 oktober, 23.59 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht, verder wordt er niks met de opgevraagde gegevens gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties