Erik Jonk
Erik Jonk Winacties 10 aug 2024
Leestijd: 2 minuten

Sportzomer gaat door met EK Beachvolleybal in Nederland: maak nu kans op twee tickets!

Heb je ook zo genoten van de Olympische Spelen in Parijs? En misschien wel specifiek van het beachvolleybal op een geweldige locatie? Voor wie er nog lang geen genoeg van heeft: komende week begint het EK Beachvolleybal in Den Haag, Apeldoorn en Arnhem. Metro geeft 50 (25×2) entreekaartjes weg!

Wat een locatie! Tijdens de Olympische Spelen werd het beachvolleybaltoernooi afgewerkt onder de Eiffeltoren. De Nederlandse duo’s speelden een aantal prachtige wedstrijden in deze mooie setting.. Veel beter wordt het toch niet?

EK Beachvolleybal in Nederland

Nou… misschien wordt het wél beter. Na de Olympische Spelen bikkelen de beste beachvolleyballers van Europa namelijk nog even door. In Nederland! In Den Haag, Apeldoorn en Arnhem strijden onder meer 10 Nederlandse duo’s en meerdere Olympiërs om de felbegeerde Europese titels in het beachvolleybal.

Het complete programma van dinsdag 13 augustus tot en met zondag 18 augustus vind je op de website van Volleybal.nl.

beachvolleybal Stefan Boermans Yorick de Groot
Beachvolleyballers Stefan Boermans en Yorick de Groot (R) verslaan in Parijs de wereldkampioenen uit Tsjechië. Foto: ANP / Koen van Weel

Meedoen

Dit wil je niet missen, toch? Meld je snel aan voor de winactie! Metro geeft aan maar liefst 25 winnaars 2 kaartjes weg. 

Wil je meer kans maken? Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans; al maakt natuurlijk iederéén kans. Je kunt ook naar Metro‘s Instagram gaan om onder de post over het EK Beachvolleybal aan te geven met wie jij graag naar het toernooi wilt gaan kijken.

Meedoen kan tot en met morgenavond, zondag 11 augustus, 23.59 uur. Maandag krijgen de 25 winnaars persoonlijk bericht.

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties