Erik Jonk
Erik Jonk Winacties 4 aug 2024
Leestijd: 2 minuten

Win! Maak kans op kaartjes voor de film Borderlands (en nog een verrassing)

Heb je de vakantie al achter de rug (of ga je niet) en heb je zin in iets leuks? Dan is dit misschien je kans! De film Borderlands gaat namelijk in de Nederlandse bioscopen draaien en Metro en Independent Films geven hiervoor twee keer twee entreekaartjes weg. De winnaars krijgen bovendien een Borderlands-verrassingspakket.

De film, gebaseerd op het gelijknamige en succesvolle computerspel, verschijnt op 8 augustus op het witte doek.

Na Deadpool & Wolverine is Borderlands van regisseur Eli Roth het volgende spektakel dat zich afspeelt in het universum (niet in het zelfde universum, wees gerust). Daar kun je, al dan niet met gewonnen kaartjes, eens goed voor gaan zitten in die lekkere biosstoelen. De acteurs die het spektakel voor je gaan verzorgen zijn onder meer Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu en Jamie Lee Curtis.

Het verhaal van Borderlands

Lilith (Cate Blanchett) is een beruchte premiejager met een mysterieus verleden. Zij keert met (zĂ©Ă©r) frisse tegenzin terug naar haar thuis: Pandora. Dit ‘thuis’ staat ook wel bekend als de meest chaotische planeet in het heelal. Liliths missie: de vermiste dochter van Atlas (Édgar RamĂ­rez) vinden, de grootste klootzak van het universum. Excuus voor het taalgebruik, maar hij is het nu eenmaal


Onderweg vormt ze een onverwacht bondgenootschap met een samengeraapt zootje buitenbeentjes. Roland (Kevin Hart), een huursoldaat op een missie; Tiny Tina (Ariana Greenblatt), een meisje met een voorliefde voor explosies; Krieg (Florian Munteanu), de gespierde bodyguard van Tina; Dr. Tannis (Jamie Lee Curtis), de excentrieke wetenschapper en Claptrap (Jack Black), de bijdehante robot. Samen nemen ze het op tegen buitenaardse wezens en gevaarlijke bandieten om zo Pandora’s meest explosieve geheimen te ontrafelen. Terwijl ze samen strijden, blijkt het lot van het universum in hun handen te liggen.

Leuk verrassingspakket

Ben je Ă©Ă©n van de twee winnaars van twee tickets voor dit gave Borderlands? Dan maken we je nog eens extra blij met een verrassingspakket; of een merchandisepakket beter gezegd. Daarin ga je vinden: een Borderlands-trui (zwartgeel), sleutelhanger, heuptasje (ook zwartgeel uiteraard) en een onvervalste steampunk-bril.

Trui Borderlands
De Borderlands-trui. Foto: Independent Films

Meedoen

Jij wilt vast en zeker tickets voor Borderlands en een merchandisepakket winnen. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans; al maakt natuurlijk iederéén kans. Meedoen kan tot en met zondag 11 augustus, 23.59 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Superkrachten voor je hoofd: iedereen wil toch zo’n oma die echt alles durft?

Reporter Ranomi Kromowidjojo zal in Parijs geen kriebels meer hebben van ‘daar had ik moeten staan’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties