Erik Jonk
Erik Jonk Winacties 20 aug 2024
Leestijd: 2 minuten

Win! Metro geeft 2 kaarten weg voor film Arcadian én voor een Basis Unplugged Weekend

Eerst meeleven met een thriller in de bioscoop, Arcadian met Nicolas Cage. En dan ook nog eens een eigen thriller meemaken in de wereld van bushcraft, tijdens een Basis Unplugged Weekend. Dat kan allemaal met deze Metro-winactie en Where Wild Things Are.

Met deze winactie krijgt één gelukkige twee kaartjes voor de film Arcadian en beleeft die winnaar (met een plus één) een overlevingsavontuur in de natuur. Hieronder lees je meer informatie over allebei en onderdaan kun je aan de Metro-winactie meedoen.

Over de film Arcadian

In de Amerikaanse thriller Arcadian zien we de nabije toekomst en is het leven op aarde zoals we het kennen verwoest. Paul (Nicolas Cage) en zijn twee tienerzonen, Thomas en Joseph, proberen te overleven in een wereld waar ze overdag rust hebben, maar ‘s nachts geteisterd worden door angst. Na zonsondergang ontwaken gevaarlijke wezens die alles en iedereen op hun pad willen verslinden. Daarom wonen de drie in een versterkte boerderij die hen beschermt tegen dit gevaar.

Wanneer Thomas op een dag te laat thuiskomt, verlaat Paul met gevaar voor eigen leven hun woning om zijn zoon te zoeken. Paul raakt daarbij ernstig gewond. De volgende dag vindt Joseph zijn broer en hun zwaargewonde vader en de broers komen hierdoor voor de uitdaging te staan een plan te bedenken om de komende nacht te overleven. Ze moeten alles wat hun vader hen heeft geleerd inzetten om hem in leven te houden.

Arcadian draait vanaf donderdag 29 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Winactie basis unplugged weekend
Het overlevingsweekend in de natuur. Foto: Henny van Roomen

Twee kaarten voor een Basis Unplugged-weekend

Tijdens het Basis Unplugged-weekend dompelen de deelnemers zich met Where Wild Things Are onder in de wereld van bushcraft en overleven in de natuur. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leert men essentiële vaardigheden zoals vuur maken, een onderkomen bouwen en voedsel verzamelen.

Het Basis Unplugged weekend biedt de kans om los te komen van de dagelijkse hectiek en terug te keren naar de eenvoud van de natuur. Of men nu een doorgewinterde avonturier is of een nieuwsgierige beginner, deze ervaring biedt voor iedereen iets ‘unieks’. Beloofd aan de winnaar: samen met een vriend(in) of familielid beleef je een onvergetelijk avontuur.

Meedoen

Jij wilt vast en zeker tickets voor Arcadian en het overlevingsweekend winnen. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans; al maakt natuurlijk iederéén kans. Meedoen kan tot en met zondag 25 augustus, 23.59 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

De Taxioorlog in Amsterdam: chauffeurs vochten letterlijk voor hun bestaan

Wat is jouw ochtendroutine? ‘Ik begin altijd met een mindfulness-oefening’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties