Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 22 aug 2024
Leestijd: 1 minuut

Maak kans op een weekendje weg (t.w.v. 300 euro)

Net terug van vakantie en alweer toe aan een tripje? Snappen we. Daarom een fijne winactie, samen met easyHotel: een weekendje weg ter waarde van 300 euro.

EasyHotel heeft hotels in grote steden in Europa en is gefocust op comfort en eenvoud, dus geen poespas, geen tierlantijntjes, maar precies wat je nodig hebt. Er zijn locaties in Nederlandse steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht, maar het buitenland is ook een optie. Ga bijvoorbeeld voor Brussel, Parijs, Madrid, Barcelona of Glasgow.

Win een weekendje weg

Metro mag een aantal lezers blij maken met de voucher van 300 euro. Daarmee kun je een verblijf kiezen in een easyHotel-locatie naar keuze. Het kan zo zijn dat de kosten boven de 300 euro uitkomen, dat is dan voor eigen rekening. Daarnaast moet je de voucher binnen dertig dagen na ontvangst gebruiken. Je hoeft niet binnen die periode te vertrekken, maar je moet in ieder geval geboekt hebben.

Dus als jij zin hebt in een weekendje weg – en wie heeft dat nou niet – is deze winactie helemaal voor jou.

Meedoen

Jij wilt vast en zeker één van de weekendjes weg winnen. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met zaterdag 31 augustus, 23.59 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Waarom je moet wachten met je koffer uitpakken na vakantie

Dit is waarom het altijd zo koud is in het vliegtuig

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties