Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 25 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Winactie! Maak kans op een verrassingsreis (t.w.v. 400 euro)

Zin om op vakantie te gaan, maar totáál geen inspiratie voor een bestemming? Dan hebben wij de perfecte winactie voor jou. Metro mag namelijk van Waynabox twee keer een voucher (t.w.v. 400 euro) voor een verrassingsreis weggeven!

Zo’n reis is ideaal als je dus nog niet weet waar je heen wil. Er zijn meer dan 60 bestemmingen die uiteindelijk de jouwe kunnen worden, waaronder Praag, Berlijn, Bologna, Lissabon, Rome, Londen, Dublin, Valencia, Athene en Frankfurt. Voor ieder wat wils dus, en extra leuk dat je tot 48 uur voor vertrek niet weet waar je precies heengaat. Geen zorgen dus: je kunt nog wel de juiste kleding voor het verwachte weer inpakken.

Win een verrassingsreis

Bij deze verrassingsreis bij Waynabox kun je, ondanks dat je de bestemming niet kunt kiezen, de reis wel helemaal vormgeven naar jouw wensen. Het type reis, het aantal reizigers, uit welke stad je wil vertrekken én je kunt bestemmingen uitsluiten. Ben je bijvoorbeeld al drie keer naar Dublin geweest en heb je ‘t wel een beetje gezien daar? Dan zul je die bestemming niet op je boardingpass zien staan.

Als je wint, krijg je dus een voucher van 400 euro om je eigen verrassingsreis samen te stellen. Het kan zijn dat de uiteindelijke prijs iets hoger uitkomt dan het bedrag van de voucher, dan ligt aan het aantal dagen dat je kiest en de vertrekdatum. Het bedrag dat overblijft, is voor eigen rekening.

Zodra de voucher is uitgegeven, is ‘ie twee maanden geldig. Binnen die tijd moet je dus boeken, maar je hoeft niet binnen twee maanden op reis te gaan.

Meedoen

Jij wilt vast en zeker één van de vouchers voor een verrassingsreis winnen. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met donderdag 1 augustus, 23.59 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

8 activiteiten goedkoper dan een luchtballon in sprookjesachtig Cappadocië

Reisexpert tipt ‘jokerdagen’ om vakantiedrukte te verminderen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties