Recept: Pannenkoekjes van banaan en havermout
Banaan-havermoutpannenkoekjes
Voor 2 personen
Bereidingstijd 10 minuten
INGREDIËNTEN
• 150 g havervlokken
• 2 theelepels bakpoeder
• Snufje zout
• 2 eetlepels kaneel
• 2 kleine bananen (of 1 grote)
• 2 eieren
• 2 eetlepels honing
• 100 milliliter melk
• Boter om in te bakken
WAT HEB JE NOG MEER NODIG?
• Keukenmachine
• Mengkom
• Koekenpan
BEREIDINGSWIJZE
- Doe de havervlokken in de kom van de keukenmachine.
- Maal de havervlokken fijn in de keukenmachine tot ze bijna zo fijn zijn als bloem.
- Doe het bakpoeder, zout en kaneel erbij.
- Prak de banaan met een vork en klop deze samen met het ei en de honing tot het goed gemengd is.
- Doe dan alle ingrediënten samen met de melk bij elkaar in een kom.
- Klop dit tot een glad beslag.
- Smelt een klontje boter in de koekenpan en pak de pannenkoekjes aan beide kanten bruin en gaar.
Uit: Koken met Shane