Evie Westland
Evie Westland Eten & drinken 17 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Waarom je je pindakaas ondersteboven moet bewaren

Pindakaas is als Nederlander hét favoriete beleg voor iedere boterham. Soms aangevuld met hagelslag, kaas of banaan. Maar ook puur is het een genot om je maag met het goudbruine goedje te vullen.

Als het om pindakaas gaat, zijn wij de beroerdste niet om je belangrijke levenslessen mee te geven. Je bent immers nooit te oud om te leren.

Ondersteboven

Want wat blijkt nou? Je moet de pot met pindakaas ondersteboven bewaren. Niet ‘omdat je er ondersteboven van bent’, maar omdat dit voorkomt dat de olie zich aan de bovenkant ophoopt. Door de pindakaas op z’n kop te bewaren, blijven de oliën zich door de hele inhoud van de pot bewegen. Kleine moeite, groot plezier dus!

https://www.instagram.com/p/BKa42O1gqiU/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.