Je kunt meer liefde ervaren door meer liefde te geven

Nicole Houben 7 sep 2024

Liefde is overal om ons heen: hoe meer je positief naar jezelf en jouw leven kijkt, hoe makkelijker het wordt om positieve dingen in het leven te zien en te ervaren die veel liefde kunnen geven!

Welke stappen zet je vandaag om nog een gelukkiger en liefdevoller leven te leiden?

Het begint allemaal bij jezelf: als je jezelf goed kent en jouw dromen achterna wilt gaan, dan kun je makkelijker positieve stappen zetten om jouw doelen waar te maken en gemotiveerd te blijven. Hoe je over jezelf en jouw leven denkt, deze gedachten kunnen een impact hebben op jouw leven. Wanneer je positiever over jezelf en jouw leven denkt, hoe makkelijker het wordt om meer positieve momenten met andere mensen te delen en hen te inspireren om positiever in hun leven te staan.

Elke dag is een nieuwe en unieke dag die je voor een groot deel zelf kunt indelen en keuzes kunt maken. Wanneer je bewust bent van jouw keuzes en jouw gedachten, kun je voor jezelf opschrijven of deze keuzes en gedachten jouw een positief gevoel of een negatief gevoel geven. Je hebt de mogelijkheid om de positieve keuzes te blijven maken en de negatieve keuzes te veranderen.

Passie en uitdaging

Mijn jeugddroombaan was om dokter te worden zodat ik andere mensen kon helpen, alleen na het kijken naar verschillende operatie programma’s op de middelbare school, had ik mijn beslissing genomen om een andere richting te volgen. Op de middelbare school volgde ik een paar YouTubers die ik erg inspirerend vond en het leek mij een leuk idee om mijn passie voor talen, fashion, beauty en lifestyle te delen op YouTube.

In het begin was het voor mij een uitdaging om voor de camera te staan, maar uiteindelijk heb ik in het jaar 2020 mijn beslissing genomen: mijn eerste video op YouTube was een feit! Sindsdien heb ik veel kunnen oefenen met content maken, video’s bewerken, leren over psychologie en marketing. Het plaatsen van video’s op YouTube en TikTok heeft me geholpen om minder verlegen te zijn. Wat ik hiervan heb geleerd: jouw geluk staat bovenaan in jouw leven en je kunt veel meer dan je misschien wel denkt! Je kunt elke dag iets liefs voor jezelf doen of aan iets nieuws beginnen en het maakt niet uit hoe oud je bent.

Door elke dag bewust te zijn van de liefde om je heen en jouw eigen waarde, kun je meer liefde en waarde in jouw leven toevoegen en mooiere momenten met andere mensen delen.

Veel liefs,

Nicole Houben, @SimplyNiki93

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties