Forever 21

Elianne van Turennout 13 jul 2024

Geniet van je dinonuggets in jouw Babytee, want vanavond heb je girldinner. Terwijl pubers proberen te snel volwassen te worden, lijkt de volwassen vrouw op sociale media zich juist te gedragen als een klein meisje.

De ‘stay-at-home girlfriend‘ zet een kinderstemmetje op om haar lieftallige partner te vragen warme chocolademelk voor haar te maken. Normaal doet zij het huishouden, maar nu is haar partner geweldig omdat hij een keer voor haar zorgt wanneer ze zich kinderlijk gedraagt. Linten in het haar, zoals kleine meisjes vroeger hadden, terwijl Vunzige Gerard van rond de 60 suggestieve berichten plaatst onder de foto’s van een 16-jarige, die eruit probeert te zien als een volwassene, terwijl ze dat mentaal totaal niet is.

Hoe vinden wijzelf dat het gaat? Je weet dat wanneer een groep mannen van begin 30 over een vrouw praat, ze totaal niet aangetrokken zijn tot die volwassen vrouw, maar dat meisje van 33 vinden ze wel superaantrekkelijk. Het is dan ook geen verrassing dat er een kledingmerk bestaat genaamd Forever 21. Een brein dat nog niet volgroeid is, maar een lichaam dat dat wel is.

Prinsessen

Zorg dat je eruitziet als een volwassene, maar zodra je je niet gedraagt als een meisje, zijn we opeens een stuk minder attent in de maatschappij. Op sociale media worden kinderstemmetjes gebruikt, zodat de partner wel een sinaasappel pelt of een kop chocolademelk maakt. Want meisjes moeten als prinsessen behandeld worden, maar volwassen vrouwen moeten niet te veel ruimte innemen. Men vindt de loonkloof schandalig, maar er wordt niet vermeld dat vooral oudere vrouwen de dupe zijn, terwijl jonge studentes academisch succesvoller zijn dan de heren.

Groei snel op, maar blijf vooral Forever 21. Dat is de boodschap die vrouwen nog steeds krijgen en we zouden allang voorbij dit punt moeten zijn. Tegenwoordig zie je kinderen van 10 met vitamine A in hun huidverzorgingsroutine, en hoewel het goed is dat kinderen om hun huid geven, is vitamine A bedoeld tegen ouderdom en puisten. Een kind van 10 heeft beiden niet en zou zich drukker moeten maken om hydratatie en huidkanker, net zoals je goed probeert te zijn voor andere organen zoals je hart. Stel je voor dat we ons meer zouden focussen op onze gezondheid in plaats van ons uiterlijk.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties