Door de strot van kinderen

C. Tobias 4 okt 2019

Dromen, ja dromen zijn bedrog, maar wat als ik nu wakker word. Ik kijk naar Nederland, vraag mijzelf nu af, droom ik nu nog? De wereld draait verder, Nederland draait verder door, onbeweegbaar gezien. Stilstaand in stilde, observerend hoe een donkere sluier over Nederland, het westen en de wereld wordt gemaskeerd door hysterie.

Moeder aarde, moeder natuur, ons klimaat die gaat eraan. Ons, wie is ons, wij Nederland doen er al decennia aan om alles, maar ook echt alles, er bij elk kind erin te stampen dat er maar één rots in de ruimte zweeft voor ons. Deze aardappel, omringt met water, daar moeten wij met ons alle tezamen zuinig op zijn. Wij in Nederland doen dat, met zijn alle, want het is ook al decennia vol met mensen en rommel neemt ruimte in. Vol is vol en de wereld is een kortingsactie, op is op, waar wij graag onze geld aan uitgeven. Cijfers suggereren dat het te warm wordt, andere dat de ijstijd eraan komt en de meerderheid beweert het uiteindelijk niet geheel te weten. Onwetend draait de politieke machine, marketingteams van grote bedrijven, met het idee dat de airco aan moet en de plastic tas maar wat moet kosten ter compensatie. Laat de consument er maar voor opdraaien, dat is de insteek, want de bedrijven zijn de boosdoeners maar claimen dat zij zich allen alleen aan de economische vraag voldoen

De machine draait, het systeem staat vast en zo ook zijn richtlijnen. De mieren zoeken suiker, vragen weinig anders voor hun arbeid, wat er is kan niet afwijken en als dit systeem in gevaar komt zullen de mieren communistisch rood worden en schreeuwen voor revolutie.

Wijzende vingers wijzen west, keer op keer, bij elk kortzichtig onderzoek en orkaan. De boze rijke mensen van het westen, die moeten het maar allemaal oplossen, de boze blanke man met schuld in zijn hart. Geprogrammeerd met schuld voor daden, daden die wereldwijd door elk groot imperium is uitgevoerd, oorlog en genocide. Genocide gebruikt als een joker tijdens een potje jokeren, opgeroepen wanneer emoties moeten worden afgeperst. De joker wijst op de overbevolking in de wereld, plaatst schuld op populaties die afnemen. Grappend en grollend wijst deze doorgedraaide joker naar de globale minderheid, al roepende te staan voor minderheden en globale aanpak, is de globale minderheid de meerderheid van boosdoeners.