He kissed a girl and I didn’t like it

Kyra Bulinckx 30 dec 2018

Het is nu 8 jaar geleden dat mijn vader mijn moeder bedroog. Nog elke dag word ik hieraan herinnerd. Door geschreeuw, kapotte schilderijen of door een liedje op de radio.

Katy Perry met I kissed a girl stond op toen mijn vader mijn kamer binnen kwam. Hij was helemaal rood en de tranen vielen van zijn gezicht. Ik wist al dat er iets aan de hand was, want mijn moeder was al een paar dagen naar een vriendin. Dat gebeurde nooit. Hij vertelde mij over een groep waar mijn ouders bij zitten, wica, een heksengroep. Hier had mijn moeder een goede vriendin. Ik had haar ook al een paar keer gezien op feestjes en boswandelingen. Mijn vader vertelde hoe ze samen iets gedaan hadden waar hij enorm veel spijt van had. Hij vertelde mij dat hij het nooit meer ging doen en nog veel van mijn moeder hield.

Hij wist niet hoelang mijn moeder weg ging blijven. Hij stond op en ging weg. Ik zette mijn muziek terug op en Katy Perry begon terug te zingen over hoe ze een meisje had gekust. Ik kan dat nummer niet meer horen of ik denk eraan terug.

Toen brak mijn hart voor het eerst. Mijn vader waar ik als 12-jarig meisje naar opkeek en van hield, had zo iets gedaan. Mijn geloof in liefde en trouw waren kapot.

Nu, 8 jaar later, is mijn geloof in liefde en trouw terug. Ik heb zelf iemand gevonden die van mij houdt en alles voor mij zou willen doen. En het beste: hij is geen fan van Katy Perry.