Pacten van Marrakesh

Cees Freeke 30 nov 2018

De coalitie tekent namens ons het Pact van migratie op 10 december en het pact van vluchtelingen op 11 december 2018. Stemverklaring of inlegvel zijn beide niet juridisch relevant. Wat zou het geweldig zijn als de Benelux een vuist zou maken.
Of we tot het islamitische West-Europa of in de christelijke buffer worden opgenomen hangt van die handtekening af. Er ontstaat tussen West-Europa en Rusland een vrijwel aaneengesloten christelijke bufferzone: Noorwegen, Denemarken, Polen, Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk, Italië, Slovenië, Kroatië, Hongarije en Roemenië.
Ook tekenen niet: Estland en Zwitserland, buiten Europa: onder meer de VS en Australië. Alle Afrikaanse en Arabische landen trappelen van ongeduld om te kunnen tekenen. De VN, bakermat van de Pacten, wordt voor 67 procent gedomineerd door Arabische dictaturen. Hopelijk komt Nederland bij de niet-ondertekenaars, maar ik verwacht dat niet. Het debat wordt vertraagd; beantwoording van gestelde vragen werd uitgesteld. Om de overtocht naar Europa te vergemakkelijken geeft de EU, UNHCR (vluchtelingenorganisatie) met de extreem-linkse miljardair Soros een migranten-creditcard uit, alsof de Pacten al lang getekend zijn!
Qua cultuur veranderen al zaken. Schoolboeken worden al herschreven. Zeehelden, Sinterklaas en Kerstmis worden afgeschaft dan wel herbenoemd. We bepalen niets zelf. Halal op school. Onze monocultuur wordt conform de wens van Frans Timmermans vernietigd. Negatieve uitlatingen over immigratie zullen actief strafrechtelijk worden vervolgd. Voor Immigranten geldt bij zedenmisdrijven hun cultuur als verzachtende omstandigheid. Bezint eer gij begint!