Mijn mening en geen we mening.

Ook wel eens in een groepje gezeten waarin ineens iemand roept "daar zijn we het allemaal over eens "of" dat denken we allemaal, toch?".

Tja ,uh daar was ik het dus niet mee eens en dat dacht ik toch niet maar ja om niet buiten de boot te vallen laten sommige voor zich denken .
En degene die al voor anderen denken te moeten denken hebben helemaal niemand nodig voor een discussie “we “zijn het overal toch al gezamenlijk over eens?

Ik wil toch even MIJN mening graag geven waar WE waarschijnlijk niet allemaal mee eens zijn.

De economie in Trumps land Amerika loopt als een trein en hij komt zijn verkiezing belofte na.
Daar kunnen we nog een puntje aan zuigen ,toch?
Hij zegt dingen die we bijna allemaal wel vinden maar toch blijven we zoeken naar het imperfecte in hem ,dat vind ik raar!

De Italianen willen eerder met pensioen dan afgesproken en daar ben ik het mee eens maar niet van onze centen dan ,want ik wil na 50 jaar werken( jawel 50 jaar )ook wel met een glaasje op een terrasje willen zitten van mijn pensioen centen. Daar zijn WE het allemaal niet mee eens maar SWA.

En nu mijn favoriete onderwerp de Brexit , waarvan we allemaal vinden dat we daarin allemaal verliezers zijn en we niet genoeg columnisten kunnen laten aanrukken op tv en andere media om ons te vertellen dat we het allemaal bij het rechte eind hebben.
We zouden dan toch maar eens meer naar de Duitse tv zenders moeten kijken om daar te horen dat Europa bang is om na de uittrede van Engeland blijft zitten met de Oostbloklanden en armlastige landen zoals Albanië die ook in de EU willen.

Maar we denken sowieso allemaal dat landen die niet in de EU zitten het slecht doen economisch bekeken we kunnen niet meer zonder EU.

Doorgeleerden worden erbij gesleept, de WE factor wordt losgelaten ,we begrijpen zulke dingen niet, zegt de we factor

Misschien zijn we niet overal mee eens maar verdiep je wel in het onderwerp anders praat iemand met we in zijn achternaam voor je.