Knotjes en Schotse rokken

Imka Meuwese 8 mei 2018

Je ziet het gelukkig steeds meer: mannen met knotjes, want ik vind dit echt super aantrekkelijk. Ook de mannenrok vind ik geweldig maar helaas zie je die nog nauwelijks in Nederland. Toch maar eens een tripje naar Schotland maken, alhoewel ik het ook weer niet nodig vind dat deze mannen er niets onder aan hebben. Het lijkt mij trouwens heel vervelend en afgezien van een “tochtprobleem” en “opwaai-gevaar” lijkt al dat gezwiebel en gezwengel onder de rok me nog het meest irritant. Maar wie weet hebben zij daar wel iets op gevonden, het geheim van de bakker zullen we maar zeggen.

Wat maakt nou eigenlijk dat sommige vrouwen dit aantrekkelijk vinden vraag ik me af. Ik denk dat het voor mij persoonlijk de tegenstelling is die mij zo aanspreekt. Het vrouwelijke van een knotje maar dan gedragen door een mannelijke man vind ik sowieso al getuigen van een stukje lef. Een man die een rok durft te dragen vind ik nog veel stoerder. Dan bedoel ik uiteraard niet het type rok zoals die van Mrs. Doubtfire en ik zou het ook niet bepaald opwindend vinden als ik mijn vriend ineens aan zou treffen in een rok van mij. Nee, ik heb het echt over de stoere rok. Ik ken persoonlijk niet echt veel mannen die ik dit zie doen want je moet het wel kunnen hebben en naast de juiste benen moet je uiteraard ook de guts hebben want ‘no guts, no kluts’….luidt een bekend Schots gezegde. En je zult de kluts maar kwijt zijn!

Toch hoop ik dat er meer heren komen die hun mannelijkheid met hun vrouwelijke kant durven te combineren. Andersom denk ik dat het voor een man evengoed aantrekkelijk kan zijn wanneer een vrouw dit doet. Een vrouwelijke vrouw gekleed in een mannenpak vind ik uitermate stijlvol en zelfs sexy. Het zijn die contradicties waar ik zo van hou, zo vind ik een muts in de zomer bijvoorbeeld heel leuk (het moet natuurlijk niet bloedverziekend heet zijn). Of andersom; een warme trui maar dan wel met blote benen. Misschien is het een stukje tegendraadsheid in mij waardoor ik deze smaak heb, ik weet het niet , maar ik hou gewoon van een beetje anders. Niet altijd met de grijze massa meelopen maar lekker jezelf zijn en je hoofd boven het maaiveld uit durven steken.

Dus als je mij ooit met een man met een knotje of rok ziet, dan heb ik vast een smile op mijn gezicht. 😉