My worst life!

Whitney Telgt 6 mrt 2018

Ik dacht het is wel even leuk om een week geen vlees te eten, dan eet ik gewoon elke dag garnalen of vis. Tot ik mij ging aanmelden op de site van de Nationale Week Zonder Vlees en zag dat het ook geen vis was. OH MY GOD, waar ben ik aan begonnen?! Er was geen weg terug dus ik gaf mij maar op. Veel mensen zeiden meteen jij een week zonder worst?! Dat gaat zeker weten niet lukken! Toen dacht ik; Ik laat jullie zien dat ik dat wel kan! Want als je Whitney zegt, dan zeg je ook worst. Worst en ik dat is gewoon een perfect match, maar ik moet mijn liefde even een week vaarwel zeggen. Het scheelt toch weer 7 maanden douchewater, 114 kilometer auto rijden, 1 blije kip en 7 maanden werk voor een boom.

Ik was super trots op mezelf maar wist wel dat het een zware week kon gaan worden. Achja ik zal niet doodgaan toch?! Ik gaf me zelfs op om een dagboek bij te houden van deze week voor de Nationale Week Zonder Vlees website, want ik ben dol op schrijven. Kort daarna werd ik gebeld door RTL of ze mij mochten interviewen aangezien ik de grootste worstenlover ben van Nederland en ik dacht leuk want wie wil niet bij RTL Nieuws komen? Uiteindelijk werd ik ook gebeld door het AD, Pauw en Witteman en FUNX of ik open stond voor een interview. Stond op de AT5, Tubantia en ED website, en werd door iedereen gebeld dat ze mij hadden gespot.

Ik stond opeens bekend als; Worstenlover, Worstenjunkie en Worstverslaafde en dat was best heftig! Want dat maakte deze week helemaal niet makkelijker, omdat alles over mijn worstverslaving ging. Maar kan het niet helpen, sommige mensen hebben het met chocolade en ik met bijvoorbeeld Bifi worstjes! Hoe deze week verder zal verlopen geen idee, maar ik weet wel dat ik nog even moet volhouden en ondertussen vega worsten moet smikkelen. I CAN DO THIS!

Liefs,

De grootste worstenlover van Nederland