Het front meld zich

Ronald Hooyer 25 feb 2018

Ik ben vandaag eens rebels! Ik ga eens een hoop mensen tegen de schenen schoppen. Hoe? Ik start een nieuwe groepering, gewoon omdat iedereen dat doet als die om aandacht vraagt. Ik start Het Front Nationaal. Een beweging die genoeg heeft van cowboy en indianen verhalen. Die iedereen de zwarte piet toespeelt, en "DIE LUCHT" werkelijk niet kan harden van ons "Moljeu defensie".

Mijn beweging wil een verbod op de volgende kinder spelletjes. Vader en moedertje. Dit rechtvaardigt het hebben van sex op zeer jonge leeftijd, je bent immers vader en moedertje en hebt al een kind. Ook rechtvaardigt het beledigen van jou partner, respectloos behandelen van je partner en leert het het kind om uit elkaar te gaan en de kids er de dupe van te maken. Weg ermee dus!

Doktertje spelen, een zeer gevaarlijk spel! Levens bedreigend zelfs! De kinderen mogen met scherp gereedschap naar buiten en zoals het een dokter toestaat, elkaar open snijden. Dit zeer gevaarlijke spel waarbij het nodige bloed zal vloeien moet dus verboden worden!

Naast een verbod op alle gewelddadige spelletjes die je op elk spel console kan spelen, de plastic wapens in de schappen van de speelgoedwinkels, weg ermee! Kinderen leren het geweld van jongs af aan al aan!

Laat het duidelijk zijn, dit is natuurlijk grote onzin en precies zo zijn al die figuren die aandacht vragen. Milieu defensie die schone lucht af willen dwingen bij de rechter. "Helloooooo Mac fly, anybody home?" Heeft iemand wel eens de kaart van de wereld bekeken? ( Die overigens verbazend rond is voor een platte aarde. ) Nederland is een klein stipje. Wij schone lucht en de Noord/oosten wind over Rusland, waarbij de auto’s echt geen APK kennen en onze afgekeurde auto’s naartoe sturen. Als wij een schone lucht willen hebben dan mogen er geen auto’s meer rijden, er kan niet meer gekookt worden want gas mag niet, elektriciteit ook niet, wordt door gas opgewekt dus die dure tesla blijft ook staan. Kolen niet maar hout ook niet. Allemaal fijnstof! Is het donker? Jammer dan, geen licht, geen kaarsen maar ook geen mobieltje! Cowboys en indianen, men praat over 2 deling en whatever. De echte 2 deling is tussen arm en rijk waarbij iemand met 2! banen nog bij de voedselbank kan gaan staan om de lege schappen te bewonderen!

Het lijkt wel of iedereen echt helemaal Trump is geworden! 
( DENK daar maar eens goed over na )

P.s.
Voor de mensen die echt denken dat de aarde plat is. De aarde draait ook niet, iemand draait de dimmer langzaam uit terwijl u zit te lezen. En gezien het feit dat het niet de natuur maar een persoon is die dat doet, valt de hele zomer winter tijd discussie ook weg.