Geloof geen woord van wat ik zeg!

Pavke.nl 19 feb 2018

Het is een hele toer om het kaf van het koren te scheiden als het gaat om berichtgeving en informatie over bijvoorbeeld toxiciteit van chemische stoffen en bijwerkingen van medicijnen en elektromagnetische straling. Aanvaardbare normen, hoe worden die eigenlijk vastgesteld en door wie? Welk belangen spelen er en zijn die ook in ons belang? Fluoride bijvoorbeeld, is een neurotoxine, een in essentie giftige stof die inwerkt op ons zenuwstelsel en dagelijks in kleine hoeveelheden via het mondslijmvlies wordt opgenomen tijdens het tandenpoetsen. In een aantal landen wordt het zelfs aan het drinkwater toegevoegd. Fluoride maakt volgzaam. Reden waarom het in de Russische Goelag Archipel en de Duitse concentratiekampen aan het drinkwater werd toegevoegd. Aspartaam, een kunstmatige zoetstof die met name aan light frisdranken wordt toegevoegd, stompt je af en wordt in verband gebracht met hersentumoren. En dan zijn er nog de vaccinaties tegen van alles en nog wat. Aan die vaccinaties worden zogenaamde hulpstoffen toegevoegd. Dit klinkt onschuldig, maar het betreft hier zware metalen als aluminium en kwik. Bij de lijkschouwing van ernstig autistische kinderen in Amerika werden hoge concentraties aluminium in de hersenen aangetroffen. Er hoort daar helemaal geen aluminium te zitten, zelfs geen klein beetje! Amerika, het land met de hoogste vaccinatiegraad ter wereld, kent ook het hoogste kindersterftecijfer van alle westerse landen!

Misschien heb je de juichverhalen over 5G al gehoord. Daarmee kun je nóg meer dan met het huidige 4G. De G staat voor Gigahertz, dit is 1 000 000 000 hertz. Zodra radiogolven de één hertz naderen, worden ze microgolven genoemd, ofwel microwaves! De mens heeft zijn eigen elektromagnetisch veld, sterker nog: iedere cel heeft zijn eigen elektromagnetisch veld. De eigen frequentie wordt ernstig verstoord door de elektromagnetische straling van zendmasten, smartphones en Wi-fi. Dit verzwakt ons immuunsysteem en veroorzaakt allerlei gezondheidsproblemen. Momenteel is er een proef met een 5G zendmast in de provincie Groningen. De dieren in de directe omgeving worden helemaal gek. Dus 5G: geen goed idee!

De psychiatrie is helemaal geen wetenschap, maar het vehikel van de farmaceutische industrie. In Amerika worden inmiddels alle kinderen op de basisschool getest. En wat blijkt: vrijwel allemaal hebben ze een persoonlijkheidsstoornis waarvoor medicijnen moeten worden geslikt! In een uitvoerige documentaire over de psychiatrie werd een aantal psychiaters gevraagd hoeveel mensen ze genezen hadden. Niemand van hen bleek ooit iemand genezen te hebben!

Geloof geen woord van wat ik zeg, noch van wat anderen beweren. Onderzoek zelf! Voel! Denk na!