beschrijving van een 23-jarige

mijn naam is ellen en ik ben boos 3 mei 2017

Waar ben ik goed in;
Teveel koffie drinken
Teveel chocola eten
Dagdromen
Uitstellen
Dingen vergeten zoals mijn sleutels

Mijn bloedgroep;
Stress

Hobby’s;
Stomme grappen maken
Via mijn mond ademen als ik stinkadem heb en kijken hoe mensen reageren
Leuke artikelen/links op facebook opslaan om later te bekijken maar dan toch niet te doen
Boeken voor 1/10e lezen, stoppen, nieuw boek kopen, stressen dat ik zoveel boeken nog moet lezen en wil kopen, dit proces herhalen.
Rondlopen in de Ikea en zeggen dat ik mijn toekomstige huis aan het inrichten ben, terwijl ik eigenlijk alleen maar denk aan de Zweedse gehaktballetjes maar als incognito vreetzakje rondloop.

Hoe zie ik er uit;
Volgens mijn vriend zie ik er uit als een boze teletubbie. Dus, klein en booskijkend. En dan bedoel ik niet een resting bitch face, maar echt boos waardoor ik later hier rimpels (maar vooral spijt) van zal krijgen.
Hoe oud ik ben;
De leeftijd waarop ik huurtoeslag krijg en ‘grote-mensen-dingen’ mag/moet regelen maar ik me voel als een 12-jarige als ik ineens een presentatie moet geven voor een groep (belangrijke) mensen.

Hoe zou ik mij het beste kunnen omschrijven;
Mijn talent is dat ik stress over dat ik te weinig afspreek met vrienden, maar als ze vragen wanneer ik kan, bedenk ik me hoe druk ik me ben met niks doen. In mijn hoofd dwaalt dan rond dat ik nog allemaal marathons moet doen, dit kost me enorm veel moeite hoor. Een laptop open klappen, netflix of mijn downloads opzoeken (ahem mijn vriend zijn downloads), een goeie positie vinden wat ik de hele dag volhoud, mijn eten precies timen met wanneer de serie begint (ja dus na de opening zeg maar) en dan full-screen klikken en dan escape om te controleren of mijn geluid hard genoeg staat.
Daarnaast hou ik er ook erg van om dan niet of half te kijken en dan de hele tijd op mijn telefoon te zitten en dan tegen iedereen te beweren dat ik zoveel series volg (ja ik volg ze echt hoor). (oke ik doe dit natuurlijk niet bij The Vampire Diaries of Pretty Little Liars, want stel je voor je mist een seconde die knappe acteur. Als je hem een acteur kan noemen, het is waarschijnlijk een model met 1,2 miljoen volgers op instagram ofzo en dat is de laatste tijd als enige belangrijk volgens mij)

Wat ik irritant vind;
Nou op dit moment mensen die bellen in de stiltecoupé en altijd vet hard prullenbakklepjes dichtdoen om hun agressie te uiten. We snappen het, je bent gefrustreerd dat je een kilo patat naar binnen hebt gewerkt die vet lekker is.