Waarom een betonschaar?

Vorige week is er iets gebeurd wat waarschijnlijk niemand in Nederland is ontgaan: 2 homo’s die zijn mishandeld alleen maar omdat ze hand in hand liepen. Dit is al erg opmerkelijk, maar het meest vreemde detail is toch echt dat er een betonschaar tijdens de mishandeling is gebruikt.

Ik bedoel, er zijn mensen die homo’s aanzien voor ‘een ander soort mensen’ of als ‘raar’ , maar om ze nou te zien als een stuk ‘beton’, dat gaat wel een beetje ver. En daarnaast, wie heeft er nou uberhaupt een betonschaar bij zich om 4 uur ‘s nachts? Waren ze deze mishandeling van plan, of had het groepje voordat de mishandeling gebeurde die schaar voor andere werkzaamheden gebruikt? Niemand weet het, maar wat we wel weten is dat het natuurlijk bizar is om iemand te mishandelen, en al helemaal als het gaat om de geaardheid van diegene. Één van de ‘daders’ noemt zichzelf nu het ‘slachtoffer’ omdat de homo’s als eerste geslagen zouden hebben, en omdat er geen betonschaar in het spel geweest zou zijn. Maar het lijkt me toch sterk dat iemand dat verzint als hij zijn verhaal doet.

Maar goed, verder onderzoek moet ons nog laten zien wat er nou precies is gebeurd en wie er wel de waarheid spreekt en wie niet. Wel heb ik nog 1 één tip: als je voortaan homo’s ziet lopen, mishandel ze niet en trek al helemaal geen betonschaar uit je die broekzak (als je die bij je hebt).