JE BENT EEN RACIST Deel 3

ChristopherBrandwijk 10 apr 2017

Maar nu, nu is het om te huilen. We maken elkaar aan alle kanten gek. De vrouwen moeten meer rechten, de mannen moeten minder aanwezig zijn. Religie moet meer vrijheid want er is een nieuwe politiek klimaat binnen cultuur. Een cultuur die door de zaken van onze overburen hierheen komt, omdat bedrijven zich graag bemiddelen met de gang van zaken binnen overheid. Het is niet de ‘’illuminati’’ de Bavarian Ïlluminati was opgericht voor gelijkheid, voor scheiding dus kerk en staat. Het stond voor vrouwen gelijkheid, voor andere zaken waar wij hier allemaal profijt van hebben, dus die zijn het niet. Het zijn de lobbyisten, van nieuws outlets, van de olie industrie, die allemaal hun ‘’empire’’ de grond in zien zaken. Want het is een nieuwe wereld, waar ze niet aan kunnen tippen.

Het is tijd om te kijken naar de toekomst, met zijn allen en dan maakt het niet uit waar je vandaan komt. Het gaat er om dat wij met zijn allen staan waar voor gevochten is. Voor onze vrijheden is gestreden en zijn onze landen doorweekt geweest met bloed. Het zijn de doden die voor ons zullen spreken vandaag de dag en niet die, die ‘’virtue signallen’’. Een gezond mens, wil het beste voor iedereen en daar worden grenzen getrokken. Een kapitein, met een schip doorboort met gaten, zal hier niet meer gaten in boren om het schip te helpen drijven, maar deze sluiten. Het is tijd dat wij als Europeanen, als Nederlanders een signaal geven naar de wereld. Dat wij er nog zijn, dat wij voor onze normen en waarden opkomen, want wij doen dit niet alleen voor onszelf, maar voor iedereen.

Wij zullen één ieder van ons, onszelf in de spiegel moeten aankijken. Wij moeten één ieder ons afvragen wat wij willen van het leven, voor onze kinderen, voor de kinderen van familie en vrienden. Willen wij dat deze mogen genieten zoals wij dat hebben mogen doen, of willen wij dat zij zich niet zo vrij kunnen voelen, want ik heb dat wel mogen ervaren. Dat ik heb mogen roepen wat ik wil en dat er werd geroepen dat ik mijn kop moest houden. Dat ik niet, zoals nu In Duitsland, word opgepaakt onder het mom van ‘’hate-speech’’ maar dat ik mag zeggen wat ik wil, dat ik vrij ben te denken wat ik wil en dat mag roepen als een vrij iemand. Daar is Nederland opgebouwd, daar is voor gevochten, voor het behoudt van Europa. Voor Liberty, om te gaan en staan waar we willen, maar nu is het de vraag waar we bereid zijn voor te vechten. Voor te vechten binnen de politiek, voor te vechten binnen het bedrijfsleven.