JE BENT EEN RACIST Deel 2

ChristopherBrandwijk 10 apr 2017

De wereld is globaal en met daarbij komt de journalist, mensen die een bron zijn van informatie, direct in contact met de mensen die het wil bereiken. Eén verschuiving op het speelveld van ‘’nieuws’’, van opinies, om argumenten die geladen kunnen zijn met zware vooroordelen, zo direct voor de ogen van jeugd. Maar nu, na de groei van de social-meda sites, de stagnatie, de angst die nu door de vrijheid van het net heen boort met censuur. De drang van overheden om deze stromingen van meningen, over religie, overheid, kwaliteit van leven, om dit allemaal de das om te doen en naar de wil van overheden word aangepast.

Links en rechts woorden en fronten gesloten, sommige fronten sluiten zich aan met Billionairs zoals George Soros, die actie groepen subsidieert. Actie groepen zoals de #womenmarch, waarbij één van de oprichters Linda Sarsour een ex-hamas operatief was, te belachelijk.

Er wordt haat en divisie naar elkaar gecreëerd en daar word door groepen met een politiek streven zwaar misbruik van gemaakt. Want het allemaal zo ‘’erg’’ hier in het westen, want de politiek ‘’liegt’’ en gebruikt ons als ‘’slaven’’ om hun zakken te vullen. Want onze politiek zou in de handen zijn van ‘’deep-state’’ van ‘’illuminati’’ van allemaal ideeën waar ze de wat minder geïnformeerde mee bang proberen te maken. Ja, Rutte loog, ja, Obama loog. Het is wel bekend dat de politiek in de handen is, in het voordeel werkt, van bedrijven. In de handen van bedrijven die winstgevend willen zijn, in onze overburen zijn dit de wapen industrie, big-pharma en binnen het land zelf de medische industrie. Maar dit betekend niet dat het allemaal bezeten mensen zijn uit op geld, kosten wat het kosten. Dit betekend niet dat wij het hier in het westen niet goed voor elkaar hebben. Want Europa is prachtig, Europa is mooi en Europa heeft veel vorm gegeven aan een wereld waar onze voorouders nooit van hudden dromen.