HET ÉÉN IS HET ANDER NIET, WEET WAT JE BINNENLAAT

ChristopherBrandwijk 20 apr 2017

Kunt u mij vertellen wanneer wij wakker worden? Wanneer wij een streep trekken. Een streep waar wij achter kunnen staan. Deze lijn, waar wij met zijn allen achter kunnen staan. Zou u het goed vinden, als uw zoon, uw dochter, oom of tante een voorbeeld zou zien in een, verkrachter, moordenaar, pedofiel, een persoon uit op oorlog en wereld dominantie? Zou ik te naief zijn om er vertrouwen in te hebben dat u daar een streep zou trekken?

U vraagt zich waarschijnlijk af waar ik het over heb, maar laat ik dat nog even voor mijzelf houden. Zou u het op prijs vinden, dat uw buurman, die een bewezen homo is, uit zijn huis getrokken wordt, naar het hoogste gebouw in uw woonplaats word gesleept, waarna hij van het dak gegooid wordt?
Dat u in het openbaar vrouwen geslagen ziet worden, meisjes zo jong als 7 met mannen van 40 ziet lopen als een getrouwd stel, wat zou u daar van vinden?

Zou u naar een plek gaan, waar u wordt verteld te gehoorzamen, dat uw wil niet bestaat en dat u moet luisteren naar een mentor, die u zal vertellen hoe u uw leven moet leiden? Hoe u moet denken over homoseksuelen, vrouwen, kinderen en dieren? Dat u wordt verteld dat de wereld van jullie groep is, en dat u door niemand u mag laten vertellen dat het niet zo is? Wat zou u er van vinden, dat jullie groep boven alles staat, dat de regels die binnen jullie groep besproken wordt, boven alles staat, boven de wetten van het land en de constituties en u leiders maar laat praten? Dat u iedereen die in de weg staat van jullie bestaan aan de kant moet, dood moet, ver weg bij jullie vandaan moet zijn, ook al zoeken jullie het conflict, wat zou u daar van vinden?

Zou u, de moordenaar, de verkrachter, de psychopaat en de pedofiel als uw voorbeeld willen zien en zijn woorden als enige waarheid zien? Zou u de levens van 270 miljoen mensen op jullie schouders dragen zonder excuus, met 200 miljoen slaven gehandeld? Mensen verjagen uit hun landen, angst verspreiden en geen vorm van humor, geen vorm van zelfspot en totaal geen schaamte.

Ik kan u vertellen, dat wil ik niet, zo zou ik niet willen leven en ik zou zulke mensen liever arm zijn dan rijk. Mohammed zal nooit mijn profeet zijn en zijn politieke ideologie ook niet. Wie hier komt, komt voor wat ze zien, onze vrijheid en bestaat. Er zou geen noodzaak moeten zijn voor ons, om ons aan te passen aan onze gasten. We zijn al eeuwen welvarend zonder net zoalsd e welvarende wereld al eeuwen zonder doet.

De 1.400 jarige oorlog.

liefs,

Christopher