Een schip op EU strand is een baken in onze zee

Freec01 7 apr 2017

Anders gezegd: ellende in andere landen is een waarschuwing voor je eigen land. Gibraltar is inzet van een scheidingsconflict. Zweden heeft het hoogste verkrachtingspercentage. Het land tuigt een leger op, zogenaamd tegen Rusland.
Het is echter om de politie van dienst te zijn. Om weer veilig thuis te komen moet er bij een misdaad in de buitenwijken van Zweden met minstens vier politieauto’s worden opgetreden. Dit is waarschijnlijk de grootste uitdaging voor de Zweedse politie sinds WOII, zegt het hoofd van de politie.
De minister van buitenlandse zaken (Margot Wallström) waarschuwde voor een ineenstorting van het systeem. ‘Als de overheidsfinanciën uitgehold zijn en de staatsrente stijgt is, dan er een huizenmarkt die als een zeepbel uiteenspat door een veel te dure vluchtelingencrises. Zweden kan de klap niet opvangen,’ zegt een Zweedse economist.
De EU zit er niet mee. “De EU zal de vaardigheden van journalisten en kunstenaars tussen de Europese volkeren ontwikkelen en mensen uit deze groepen met islamitische collega’s uitwisselen.”
“De EU zal de opleiding van leraren en de leerplannen beïnvloeden in de richting van ‘culturele veelvoud’ met hulp van nieuw onderwijs materieel en door verandering van schoolboeken. Wij zullen grote islamitische jeugdfestivals organiseren. Dit alles om dialoog en begrip te stimuleren.”
Oriana Fallaci voorzag dit alles: “Jullie begrijpen niet, willen niet begrijpen dat er een omgekeerde kruistocht gaande is.”
De EU maakte met de Arabische landen een afspraak voor een vrije moslimimmigratie naar Europa , terwijl bovendien de EU ‘respect voor de islam’ (niet voor het christendom!) garandeert!
Volgens de EU-commissaris Frans Timmermans moeten ‘mono-culturele staten worden uitgeroeid.’
Zweedse politici beloofde het volk dat ‘Zweden nooit zou veranderen’. Gewone mensen zien het niet meer zitten. ‘SwedenSOS – A Message to Trump from Sweden’. Dat zal niets uithalen.
Noorwegen bereidt zich voor om het verdrag van Geneve op te zeggen en zijn grens met Zweden met geweld te beveiligen – zonder mogelijkheid tot asielaanvraag. Nu is er niets zichtbaar, ten minste als je op den Hoek of op de Hunzerug woont. Noorwegen neemt maatregelen en Hongarije en Polen kom je niet in. Verstandige landen verzetten tijdig hun bakens. Later is het te laat.