Wilders is slecht; multicultuur is een verrijking!

Freec01 3 mrt 2017

“ ’Ze denken allemaal hetzelfde: Wilders is slecht, de multicultuur is een verrijking en de allochtonen zijn slachtoffer. Precies dus wat de mainstream media voorschrijven. (…) De discrepantie tussen de informatie op het internet en de mainstream media is zo groot!’
Suzanne: “Een dan lees je over vluchtelingen die eenmaal hier op vakantie gaan naar het land waaruit ze zogenaamd zijn gevlucht.”

Voor Jac is de islam een uiting van haat tegen ons: ‘Ik zag laatst een interessant filmpje van iemand die was afgestudeerd in de islam. Die was bekeerd tot christen, en die zei; “Jullie horen niet eens waar die mensen vijf keer per dag voor bidden. Vijf keer per dag bidden ze voor jullie ondergang.”

”Nou, dat is dan leuk samenleven. Die mensen komen hierheen om een islamitische staat te maken. Die zullen dat met geweld doen. Zolang wij halfzachte eitjes blijven en geen eisen stellen, kunnen zij zich rustig voorbereiden en op een gegeven moment is het gewoon bal. Als je kijkt wat in Zweden gaande is, of in Duitsland op scholen waar veel immigranten komen. Dat is rampzalig, dat is net alsof je een horde wilde beesten hebt. Ze hebben geen behoefte om Duitser, Zweed of Nederlander te worden. Ze hebben alleen maar behoefte om hun eigen ding te doen (…)”

‘Wij willen altijd naar het individu blijven kijken, en niet naar de sociale groep. Systemen bekijken vinden we griezelig. Dan hebben we altijd iets van: “Ja, maar ik ken ook een hele goeie!”. En vanuit het socialisme hebben we dan een sterk maakbaarheidsidee. Als we de mensen maar naar school sturen. En lief voor ze zijn. Dan worden ze vanzelf beschaafd.’
(…) Vol met agogen die hun mening opdringen: “Multicul is een verrijking. Vind je dat niet ? Dan ben je een racist en een xenofoob.”

Mijn vader zei: “Als jouw kind straks op school zit, dan is die de enige Nederlander in de klas. ”En dat is voor mij echt een reden geweest om bijna over hem heen te kotsen. Ik vond het echt verschrikkelijk dat zijn wereldbeeld zo was. Hij is nu al twintig (…) jaar dood, en ik moet zeggen dat ik daar heel vaak aan terugdenk. Hij had gelijk.’ ”

Uit: ‘KWAAD’; ‘Nederlanders over immigranten van Joost Niemöller.’ Glashelder beschrijft Niemöller de ervaringen uit alle lagen van de bevolking. Kopen? Ik zeg doen!