Meer dan twee miljoen Nederlanders zijn boos!

Freec01 13 feb 2017

De linkse elite vreest deze groep. Deze elite kan niet begrijpen wat de boze Nederlanders beweegt. De elite blijft chronisch blind en doof voor gerechtvaardigde klachten uit de samenleving. Het onbegrip van de knuffelpartijen leidt tot stigmatisering van de PVV-kiezer, die zich terecht verongelijkt voelt.

Zo beoordeelt de Kieskompas directeur Krouwel, bekend PvdA aanhanger, de PVV kiezer als ‘laagopgeleid’ met ‘geringe politiek kennis’. Dit stigma werd recent ontzenuwd door nader onderzoek. Kiezers, zo blijkt, komen uit alle lagen van de bevolking.

Een CDA stemmer die vindt dat Buma geen stelling neemt tegen de islam, werd een PVV stemmer, maar houdt dit angstvallig geheim. De moslima die jarenlang SP stemde, maar onder het juk vandaan wilt, stemt PVV. Haar man wordt uiteraard onkundig gehouden. Met zijn tweeën in het stemhokje is overigens verboden; het hoofd van het stembureau moet daarom zeer waakzaam zijn.

Op veel scholen halal voedsel; geen Kerstfeest; geen kersboom. Kortom: islamisering. Waar AZC’s verschenen was een duidelijk toename van criminaliteit te zien. Op het vakantiepark waar caravans waren opgebroken waren de eigenaars boos dat zij pas bericht kregen van de komst van de asielzoekers nadat hun jaarbijdrage was gestort.

Wat ook steekt is dat veel gratis door immigranten wordt verkregen. Een asielzoeker die na twee jaar bijstand trekken een huis contant kon kopen. Hij had al die tijd een pukkel vol contanten. In Denemarken moest de asielzoeker zijn zakken leegmaken. Verder was er sprake van gebrekkige screening en geven politici van linkse origine geven aan dat vooral om ‘hoogopgeleiden’ gaat.

Miljarden euro’s naar Azië, Afrika de Grieken, terwijl de afgelopen jaren miljarden euro’s op onze bevolking werd bezuinigd. Tegen de verkiezingen worden voor miljarden euro’s aan de kiezer beloofd. Wie gelooft dat nog? Wat kost de immigratie, inclusief gezingshereniging, eigenlijk?

Er maar één recept: grenzen dicht. Onze politici achten dit onmogelijk, maar Zwitserland kan het, Polen kan het, Hongarije kan het en de Scandinavische landen kunnen het, zij het veel te laat. In Malmö zijn grote no-go-aria’s, waar de politie niet meer de baas is. Willen wij dit ook?