Poepie woepie stinky winky

Saul Fryman 28 jan 2017

Poepie woepie, stinky winky, zo noem ik mijn vriend iedere dag.

Gewoon omdat hij een lekker poeperd met toxic gas is en ik hem vergelijk met alles dat klein, schattig en bruin is.

Zelfs zijn scheten zijn schattig, scheten waar je je balkon of tuindeur wagenwijd voor moet openzetten omdat anders de lucht niet uit huis gaat, en waarvoor je de dierenambulance moet bellen i.v.m. verstikking van een parkiet.. dat deze keer niet ontstond door de nieuwe teflonpannen actie van de ah.

Een paar jaar terug tijdens onze eerste dates stond ik te douchen en hij stond bij de wasbak zijn baard te scheren, zomaar uit het niets zonder ook maar een waarschuwing te geven liet hij er eentje zonder geluidseffect gaan, en die steeg op.. en belande midden in mijn inzeep-ritueel.. Sindsdien hou ik nog meer van hem en van zijn lekkere gespierde Surinaamse billen.

Ook kan ik het niet laten om zijn scheten te ruiken als hij een wind laat onder het dekbed, om vervolgens heel hard “gatver..deze stinkt echt.. ” “smells like chicken..” te roepen.., noem het vreemd maar liefde is nu eenmaal acceptatie van elkaars scheten en er samen heel hard om lachen maar voornamelijk jezelf bij die ander kunnen zijn.

Het is niet dat ik een poep en stink fetisj heb maar ik schaam me er niet voor om te vertellen hoe het met mijn stoelgang gaat, net zo min als dat mijn vriend met mij belt terwijl hij intussen al bijna vastgeroest aan de bril zijnde een drol aan het draaien is en en ik hem daarna vraag wat het deze keer is geworden.

Soms denk ik weleens wat als we de vraag “hoe gaat het?” eens zouden veranderen in “heb je nog nog lekker gepoept vandaag?” Ik denk dat mensen dan oprechter zouden zijn in plaats van halfslachtig “goed” te antwoorden.

Hoewel poep en het laten van scheten nog steeds een taboe lijkt te zijn is het iets wat we met z’n allen .. lees..miljarden mensen per dag op de toilet doen.

Ik zeg altijd maar zo: iemand die lekker kan poepen zit goed in zijn vel, Soms heb je goeie poep en soms enorme stinkerds en soms keutels maar dat is nu eenmaal het leven.

Gelukkig bestaan er luchtverfrissers.