Dr.PHIL

Bij toeval zap ik in een uitzending van Dr.Phil op RTL4 . Een psycholoog met een talkshow..
In die talkshow wakkert hij , als een volleerd dorpspastoor, de al reeds bestaande ruzies tussen zijn aanwezige gasten, aan.
Dat genereert spannende tv.
Zijn eigen personeel noemt hem ,fluisterend de Tiran.Hij zou zijn gasten helemaal niet verder willen helpen in het leven, maar intimideren zodat hij de soundbites krijgt die hij nodig heeft om hoge kijkcijfers te behalen. Het gedrag van Dr. Phil heeft volgens zeggen alles te maken met zijn gigantische ego. “Het gaat allemaal om het voeden van zijn narcistische enorme ego. Het gebeurt op zijn manier en iedereen buigt daarvoor.”

Intussen wordt hij in de talkshow, omringt door vage deskundigen. Dat varieert van advocaten tot chirurgen, enz.
Op het moment dat ik de “show” in zap, zitten er twee zombies in stoelen naast Dr Phil terwijl ze nog net niet in elkaar worden geslagen door een derde gast.
‘Oke’, grijpt Dr Phil in: ’ Wij van Dr.Phil, sturen jullie gratis naar onze on-line kliniek ‘Doctors on demand.’ Verder dank ik Megyn Kelly voor haar aanwezigheid. En ik heb hier haar nieuwe boek. Koop het, zeer de moeite waard.
En oh, had ik mijn eigen boek al genoemd? Het 20/20 Dieet? Het dieet waar andere diëten faalden? Koop het. Je valt zeker af. Daar staan de weerzinwekkende recepten in het boek garant voor . (haha)

Daarnaast mag degene die raadt hoeveel snavels een gans heeft een dag meelopen met mijn vrouw Robin. Je mag dan naast haar zitten in deze show .Tenslotte adviseer ik de nieuwe parfum te kopen die werd ontwikkeld door mijn vrouw Robin.
Omdat het een nogal prijzige parfum is krijgt het hele publiek van deze show een gratis folder met de foto van het flesje parfum.
Ook adviseer ik een abonnement te nemen op mijn app doctors on demand. Do it now!
En wordt vrienden op mijn facebookpagina Dr Phil. En wordt dan meteen lid van Dr.Phil’s twitteraccount. Daar staan al onze catalogussen met alle artikelen die te koop zijn.

Dan loopt hij hand- in- hand met zijn vrouw het podium af. Daar loopt, hand-in-hand, een miljoentje of tachtig per jaar. Exclusief de gigantische geldbedragen die vrouw Robin, door de gratis reclame in haar man’s show, bij elkaar harkt.
Een vermeende tiran die leeft voor hoge kijkcijfers en hoge banksaldi.
Vuilnisman! Mag deze zak ook mee!!