Waar partijen klein blijven en Trump Triomfeerd.

Harrie Schröder 14 nov 2016

Ik dacht altijd dat je je kunt gedragen als een slechte verliezer of het accepteert en de andere feliciteert met de overwinning. Dus niet!
Regeren was altijd vooruit zien en warempel de Engelse bevolking zag ,dat het niks werd met Europa als één natie naar Amerikaans voorbeeld. Zij stemde voor een Brexit en wenste de rest van Europa sterkte.
Verfoeit en voor racisten werden de Engelsen uitgemaakt die voor de Brexit gestemd hadden. En God werd er nog net niet bijgehaald met “Heer vergeef hen omdat ze niet weten wat ze doen”.
En dan was de reactie van de rest van de Unie, maar dan willen we ook geen handelsverdragen meer afsluiten met Engeland, Angela Merkel voorop en de rest? tja wat moesten die ?gewoon meepraten?, eenheid uitstralen en vasthouden aan elkaar?.

Zielig zijn de z.g.n. geshockte mensen ,op de" objectieve" NPO tv Zenders, en je je mag afvragen , waarom zijn zij nu eigenlijk zo erg van de leg af. Je wilt een arm om ze heen leggen en ze voorhouden prins Bernard was niet beter en die vonden wij toch ook oké, zodat zij ook verder kunnen met hun leven en misschien een ander ook eerst een kans moeten gunnen voordat men oordeelt.

Obama beloofde een verandering van beleid en nu belooft Donald Trump hetzelfde maar het grootste verschil is dat men de één het gunde en de andere ook democratisch gekozene het niet eens wil laten proberen , dus alleen al over democratie gesproken. Daar moet men eens geshockt over zijn en niet dat men het liefste een dame in een mantelpakje wil als president van het grootste economische land ter wereld.
En nu dus Amerika wel een handelsverdrag met Engeland afsluit en ook Europa moet inzien dat ze Engeland niks kunnen verplichten anders kunnen ze wel eens fluiten naar de handel met Amerika want die laten Engeland heus niet vallen zoals Europa wel doet.
Want heeft Europa zich wel eens afgevraagd wat de gevolgen wel eens kunnen zijn bij een zwakke Engeland , dus niet zou ik zeggen .

Trump zou Europa nooit laten vallen bij een oorlog, dus daar hoeven wij ons geen zorgen over te maken ,we krijgen nooit meer een oorlog zoals we hem kennen, maar hij heeft groot gelijk dat hij graag wil dat de Europese landen meer bijdragen aan de NATO. Laten we eerlijk zijn, dat en alleen dat is het wat de politici in Europa interesseert ,ze hebben lekker bezuinigd op defensie en de Amerikanen laten betalen en nu moet men zelf de broek ophouden dat valt dan vies tegen.
Geshockt kun je alleen van jezelf zijn als je iemand niks gunt.