Symbolisch 5000 Euro betalen?

Harrie Schröder 18 nov 2016

Dus Wilders moet volgens de eis van het openbare ministerie 5000 Euro betalen en dan vervolgens maar klagen dat Nederland onverdraagzamer wordt!

Als je niet meer mag zeggen wat je denkt en onze volksvertegenwoordigers de mond snoert, tja dan wordt praten over misdaad en overlast van bepaalde groepen toch wel erg lastig.
Je moet dan zo in algemene termen praten dat niemand meer weet waar je het over hebt en dat de omschrijving en signalement van een misdadiger toch wel heel moeilijk ,zo niet onmogelijk, wordt zonder de kleur of vermoedelijke afkomst te mogen zeggen.
De politie weet dan ook niet waar ze naar uit moeten kijken en alleen maar weten ;het was een man van ongeveer 1.80 met een capuchon op ,nou dat schiet dan op.

De norm van respect voor andermans mening is omgeslagen in een veroordeling van het vrije woord en steven de fatsoenrakkers en hun meelopers af op steeds meer onbegrip en verborgen woede.
Als je al niet meer mag zeggen dat we minder criminelen Marokkanen willen terwijl men een overlast in Groningen heeft van diezelfde criminele Marokkanen en ze daar liever kwijt dan rijk zijn ,tja dan zakt je de broek toch wel eens af.
Fatsoenrakkers die de samenleving hun normen proberen op te leggen en dan ook nog eens de linkse rechters voor hun wagentje weten te spannen om vervolgens maar te klagen dat de samenleving verhard.
Wat vooral storend is dat de uitkomst van de veroordeling al vast stond voor aanvang van het proces en men het toch nog weken heeft laten duren en een symbolisch boete van 5000 Euro eist. Het proces heeft enige tien duizenden Euro`s gekost om maar iets te noemen en men heeft geprobeerd om Wilders de mond te snoeren ,bravo zou ik zeggen ,ga zo door en zie wat er van komt misschien nog meer lieden die een proces aanspannen omdat ze zijn aangehouden op kleur en zich discrimineert voelen.
En misschien worden zij dan wel vrij gesproken dankzij diezelfde Wilders ,die weleens de grootste winst in de verkiezingen ooit zal scoren.
Misschien dat het wel eens zou helpen als de rechters tegen bepaalde lieden zou zeggen “het is mooi geweest je blijft van andermans spullen af en pas je aan anders kan het wel eens echt een beetje minder, minder voor jou worden”.