Dit, Dat, Daar & Dan

Thom Boonstra 14 nov 2016

Dit. Wachten op het juiste moment, terwijl je dit moment misschien zelf zou moeten creëren. Het juiste moment creëren, terwijl je eigenlijk op dit moment zou moeten wachten. Het juiste moment ervaren, terwijl een gedachte je hoofd binnensluipt dat er ergens een juister moment is. Het meest juiste moment willen vastleggen, maar geen telefoongeheugen hebben. Dit.

Dat. Het duizend dingen willen proberen, maar alleen denken over het proberen. Het duizend dingen opnieuw proberen, maar ontdekken dat niet alles voor iedereen weggelegd is. Het duizend dingen willen doen en dit proberen te realiseren zodat je uiteindelijk in duizend dingen een klein beetje uit de voeten kan maar in niks een Nobelprijs zal winnen. Dat.

Daar. Op de perfecte plek willen zijn, terwijl je altijd al wist waar deze was. Stiekem langs deze plek lopen, maar er niet naartoe gaan. Deze plek haten, maar er wel over dromen. Over deze plek dromen, om er daarin stiekem van te houden. Deze plek vinden, maar niet in de juiste situatie verkeren. Naar deze plek toegaan, om er nooit te blijven en nooit weg te gaan. Daar.

Dan. De perfecte timing zoeken, maar geen horloge hebben. Een horloge kopen, maar altijd de tijd van je telefoon aflezen. Op de perfecte timing wachten, maar geen tijd vinden om te wachten. De perfecte timing krijgen, maar niet weten wat je er mee aan moet. Je horloge, telefoon en laptop kapot gooien, niet aan timing denken en de perfecte timing vinden. Dan.