Mijn kut is normaal

DeniseSimone 31 okt 2016

Ik denk dat ik veilig kan zeggen dat elke vrouw die dit stuk leest ooit wel eens een piemel heeft gezien. Nou, neem dat ding dan nu even in gedachten. Zie je hem voor je?
Ik denk dat we het dan over één ding eens kunnen zijn: het mannelijk geslachtsorgaan is niet mooi (sorry heren).

Waar lijkt een penis eigenlijk op? Een eenogige slang, zo hoor ik mijn mannelijke vrienden wel eens zeggen. Of een ‘slurf’. Niet echt dingen waar je als vrouw zijnde ‘oeh-en-ah’ van zal roepen. Maar ik heb een man dan ook nooit horen klagen over hoe hij zijn piemel lelijk vindt. Te klein, misschien. Maar weet je: een piemel MAG lelijk zijn.
Hij mag dun zijn, dik, of met een hoek van 90 graden. Who cares! Als hij zijn werk doet, dan is het goed. Dan is er geen wolkje aan de lucht in tampeloeres-land.

Vrouwen zien hun edele delen weer iets anders.
Want buiten het verrekte ding haar werk moet doen (baren, urineren, toegang bieden tot de lelijke rampetamper), moet een poes voldoen aan een ideaalbeeld. Ja! Je leest het goed. Er bestaat een perfect plaatje van hoe JOUW intieme delen er uit horen te zien.
.
Maar wat is dan de perfecte vagina? Hoor ik jullie denken.
Nou. Denk hierbij aan een trut zonder hobbeltje, bobbeltje of stoppeltje.
Een spleetje. That’s it! Dat is dus de perfecte doos.
Een vagina moet welriekend zijn, glad, strakgetrokken en als je daar ook nog graag een beetje ‘glamour’ bij toe wilt voegen. Dan kan je de vagijn ook nog eens vajazzlen, als je wilt.
En mocht je als vrouw zijnde nou niet gezegend zijn met een porno-gleuf. Niet getreurd! Want dan laat je er toch wat aan doen? Kortom; je laat de boel van onderen even goed ‘fatsoeneren’. Chirurgisch uiteraard.

Waarom geloven we in hemelsnaam van die achterlijke leuzen op (bijvoorbeeld) de site van een plastisch chirurg. Die stelt dat een kleine ‘touch up’ aan de vagina ervoor zorgt dat je jezelf vrouwelijk zal voelen. Alsof je poes niet genoeg bewijs is van vrouwelijkheid!
Of moet ik er voortaan een bordje boven hangen? Voor het geval dat mijn uitstekende schaamlippen er voor zorgen dat iemand niet zeker weet of ik nou een jongetje, of een meisje ben.
Wanneer denken we eens van: Goh! Zoek het uit met de lavendeldoekjes, vaginale glitters en zeker met zoiets als vaginale reconstructie!
Ik was mijn haren, doe mijn make-up, bleek mijn tanden, lift mijn borstjes, maar genoeg is genoeg!
Mijn doos is een doos en zelfs al is ze niet zo mooi: mijn kut is normaal en normaal? Is niet kut!