Homo haat 2016

Antonie Niessen 18 okt 2016

Het afgelopen weekeinde stond onze hoofdstad weer eens in het teken van pure homohaat. Zaterdagnacht werd een homostel van 55 en 60 jaar vanwege hun geaardheid op de pont richting Amsterdam CS in elkaar geslagen door een paar lichtgetinte heren en in de wijken West en Nieuw West, in de volksmond ook wel de Gazastrook van Mokum genoemd, werden flyers in de bus gegooid waarin wordt uitgelegd dat homoseksualiteit verboden is. Op dat document worden teksten uit de Bijbel, de Thora en de Koran geciteerd en daarboven staat “Volgens het jodendom, christendom en de islam is homoseksualiteit verboden.” Ik durf met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te beweren dat de ontwerpers en bedenkers van dit pamflet met het gebruik van de Bijbel en de Thora een rookgordijn hebben willen aanleggen. Achter dit schandalige stuk papier zitten geen christenen en/of joden.

Om tot die conclusie te komen hoef je niet in het bezit te zijn van een VWO diploma. Een IQ hoger dan je schoenmaat en een beetje common sense lijkt mij voldoende. Er zijn mensen die vinden dat iemand zoals ik stigmatiserend te werk gaat, maar ik vind dat het beestje bij de naam noemen meer recht doet aan situaties als deze. Mocht ik ongelijk hebben bied ik mijn verontschuldigingen aan. Ik behoor niet tot de BV Fatsoensrakkerij die van de stad Amsterdam een multiculturele poel van verderf hebben gemaakt. Ik ben een Amsterdammer die oog heeft voor de realiteit. Van mij geen politiek correcte teksten en verwacht van mij zeker geen begrip of respect voor politici die meewerken aan de Republiek Allochtonië. Voor steunbetuigingen aan het adres van deze multicul knuffelende politici verwijs ik jullie graag naar het linksch fascistische JOOP.NL. Daar stuitte ik op de volgende reactie nav de homohaat flyer en dit goedmensch wil ik bij deze nomineren voor de Aluhoedje Award 2016.

HanvanderHorst 17 oktober 2016 at 11:55
“Het zou mij niet verbazen als dit een provocatie was uit extreem rechtse hoek, een vorm van zwarte propaganda om verwarring te zaaien en haat voornamelijk in de richting van moslims. Of dat er een of andere rare evangelist achter zit, ook gezien de bijbelkennis die uit de tekst blijkt.”