Ik ben een Syrisch burger en woon in Syrië

sonjavandenende 12 sep 2016

Ik ben een Syrisch burger en woon in Syrië: “Het was geen revolutie en geen burgeroorlog!

Amerikaanse en Europese burgers, help ons alstublieft:

Twee jaar geleden, schreef “Majd”, deze woorden in een Facebook-bericht:

“Ik ben Syrisch … woonachtig in Syrië in het midden van alle ellende. We hebben zoveel verschrikkingen gezien. Het was nooit een revolutie of een burgeroorlog. De terroristen worden gezonden door uw overheid. Ze zijn al-Qaeda, Jabhat al Nusra en Wahhabi salafisten zoals de Taliban, extremisten en jihadisten die door het westen, EU/VS, de Saoedi’s, Qatar en Turkije naar ons gestuurd worden. Uw Obama en EU leiders en wie achter of boven hen zijn, ondersteunen al-Qaeda en voeren een proxy-oorlog tegen mijn land. We dachten dat jullie tegen al-Qaeda zijn maar jullie regeringen ondersteunen hen!!

De meerderheid van de bevolking hier houdt van president Assad. Hij heeft nog nooit een misdaad tegen zijn eigen volk begaan … de chemische aanval werd georganiseerd door de terroristen geholpen door de Verenigde Staten het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, iedereen weet dat hier, ook is er genoeg bewijs in de (alternatieve) media. Amerikaanse soldaten en mensen moeten de barbaarse al-Qaeda terroristen niet steunen die doden christenen en moslims in mijn land en iedereen die op hun weg komt. Elk bloedbad dat is begaan is door hen begaan. We waren allemaal blij in Syrië, we hadden gratis scholing en universitair onderwijs voor iedereen, gratis gezondheidszorg, geen GGO, geen fluoride, geen chemtrails, geen Rothschild IMF gecontroleerde bank, een centrale staatsbank die 11% rente geeft, we zijn een zelfvoorzienend , soeverein land en hebben geen buitenlandse schuld aan enig land of bank. Dit wordt afgestraft door de regeringen van de Verenigde Staten en Europa
Het leven voor de crisis was hier zo mooi. Nu is het er hard en gruwelijk in sommige regio’s.
Ik begrijp niet hoe een goed en dapper Amerikaans en Europees volk kan aanvaarden dat mijn land, die ze nooit heeft geschaad, hen veroordeeld dat wij de barbaarse al-Qaeda en ISIS bombarderen. Deze terroristen die dagelijks de kelen doorsnijden van kinderen, vrouwen, oude mensen en soldaten onthoofden voor het plezier … ze onthoofden ook baby’s en verkrachten jonge kinderen .
Help ons alstublieft!!!

Lees het hele verhaal op: http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2016/09/09/ik-b…