GOD en ZIJN Vluchtelingen

In Oktober vorig jaar verscheen in het Algemeen Dagblad een publicatie van onze vervangende President Zijlstra over het vluchtelingen vraagstuk; dit n.a.v. het echec in Oranjedorp waar de opvang van vluchtelingen volkomen uit de hand was gelopen.
Vastberaden had Zijlstra bedacht dat de Staat der Nederlanden moest ingrijpen; het morrende volk dreigde eigenhandig maatregelen te nemen en op ‘hun manier’ de vluchtelingenopvang te ‘regelen’.
* Alleen Noodzakelijke Gezondheidszorg!!!!
* Wonen in containers
* GEEN Bijstandsuitkering
* Verblijfsvergunning slechts voor 1 jaar!
Mijnheer Zijlstra zag al de koppen in de vooraanstaande kranten en weekbladen: ‘BURGEROORLOG VERIJDELD DOOR ONZE GEZEGENDE VVD FRACTIELEIDER!
Het volk kon weer rustig gaan slapen; naast de echte leider Mark Rutte had Nederland ook nog de beschikking over een Nederland de Vluchtelingen Tsunami doen overleven!!!

Lichtjaren ver in de diepe, donkere duisternis had GOD ZICH gisteren met licht trillende handen in de baardharen gestreeld met een miniem onzeker gevoel over ZIJN beslissing nu alweer 1,32 miljoen geleden de mens te scheppen en daarbij op het laatste moment een kleine wijziging in de hersenpan aan te brengen die deze schepping de REDE verschafte. Dit moest de mens van de ondergang behoeden en tot dusver was dit aardig gelukt al had het er eventjes donker uitgezien toen in 1940 een idioot in Duitsland besloten had dat hij wel eens even voor HEM kon spelen op de aarde.

NU, VANDAAG, met al die oorlogen en wereldwijde vluchtelingen die als gekken op ZIJN aarde liepen van links naar rechts of andersom deed ZIJN twijfel hem het voorhoofd fronsen. Het was even grappig geweest toen een geboorteling tot ZOON en PROFEET van HEM was benoemd wat ook alweer gepaard ging met de poging hun eigen mensheid uit te roeien. Maar nu zelfs de kinderen niet werden gespaard om mensen te weren van een leefbaar leven gleed een rimpeling van een onzeker afgrijzen door HEM heen.
HIJ wist waarom de twijfel voorzichtig om de hoek kwam kijken ‘ HIJ had het bij de Aapjes moeten laten………
Abram T.