It’s a miracle

[email protected] 15 aug 2016

Na een paar zeer late diensten zit ik met mijn kopje koffie beneden op de bank.
Op Spottify speelt muziek van Roger Waters. It’s a miracle. Ik denk aan vannacht. Hoe de pers en alles erom heen een zwemster en een hardloopster gouden medailles toe dicht. Ik denk aan die spreuk van vroeger, je moet de huid van de beer enzovoort.. Ik voel me mistroostig en lekker zielig. De hond wil al naar buiten en heeft zoals gewoonlijk honger. It’s a miracle. Mijn pas verworven vriendin is gisteren door een tsunami van auto’s voorbij Parijs gereden. Ik hoop maar dat het gelukt is. De vriendschap is nog zo pril dat we elkaar nog niet bestoken met allerlei onzinnige whatsappjes en dingen die er eigenlijk niet meer toe doen dan even laten weten dat je aan elkaar denkt. It’s a miracle.
Ik geniet van mijn koffie en denk aan haar. Hoe ze wakker is geworden na een zeer vermoeiende reis. Hoe ik wakker ben geworden na de vermoeidheid van de laatheid van een betrekkelijk saaie dienst. Parallellen.
Voor mij is de strijd nog niet gelopen. Ik moet mijzelf nog laten zien misschien. Net als mijn vriendin trouwens. We staan er open in.
Op NOS.nl lees ik net dat zowel Dafne als Ramoni niet hebben kunnen laten zien waar ze goed in zijn. It’s a miracle..

Pytr