IN DE SLEUR OF GEVANGEN IN MIJN EIGEN GEDACHTEN.

Weer een nieuwe dag ,weer een nieuwe ,weer een nieuwe dag. Happy new yearrrrr. Damn, alweer een jaar voorbij en het lijkt alsof ik niks met mijn leven heb gedaan, ik probeer te genieten, maar het werk en slaap verslinden de uren, dagen, weken en maanden en de mooiste tijden beleef ik wanneer ik in een diepe slaap, bergen beklim, vogelvrij vlieg en word begeert door zeven mooie vrouwen. Dagelijkse sleur, zoals een ieder en probeer de dagen in te vullen met vrienden, blijdorp, boodschappen, en het op en neer gesjees, wat ook al een sleur is geworden en met een OUT OF SPACE film, waan ik me anderhalf uur in een andere wereld.
Is dit het!!, wachtend op mijn pensioen, kreupelend achter mijn rolator, genietent van een AOWtje, na 40 trouw te hebben gewerkt,aan mijn plicht te hebben voldaan om deel uit te willen maken van de maatschappij.Verslonden door een spel van de overheid,werkend naar HUISJE, BOOMPJE, BEESTJE en om daarna alles weer in te leveren aan de belasting en overheid, omdat je daar naast de nodige schulden nog heb staan door de mooie EURO.. Ding Flof Bibs !, wat? van gulden naar euro naar niks zul je bedoelen.
Als braag burger,bedwing ik mijn emoties, maar mijn lichaam snakt naar alles wat fout is, is dat dan toch het ultieme genot, even geen regels even geen verplichtingen ,alle remmen los, met alle gevolgen vandien en op dat moment is het het waard .Maar waneer de wekker gaat begint het opruimen weer, terwijl mijn lichaam kraakt ,beetje last hier en daar ,gemiddeld worden we tachtig jaar, dus ik heb nog 40 jaar te gaan. Aan het eind hopende dat je geliefd bent geweest en het juiste hebt gedaan.
“Het is zoals het is,neem toch nog maar een biertje op mijn vrije dag en kijk om me heen wat ik heb ,ik denk “zo slecht heb ik het nog niet!. Fish and chips,laptop aan .huis heb ik, bomen voor mijn deur en mijn visjes zijn mijn beestjes. Ik ben rijk man!!!
Trinnnggggggg, weer mijn wekker, shit , daar gaan we weer.

OUWE LUL!