Gewone mensen slachtoffer van machtsuitbreiding EU

Freec01 12 jul 2016

De migrantenstroom houdt aan. De NAVO inzetten om die mensensmokkelaars in te rekenen zou effectief kunnen zijn. Dat lukt niet omdat het sinds 2008 EU beleid is dat jongere Afrikanen Europa moeten instromen om zich met ons te vermengen.
De economische reden is imaginair. Zo legt Duitsland per migrant 6400 euro toe. Inmiddels dreigen de nu nog welvarende Europese landen onder de instromers te bezwijken. In Nordrijn Westfalen (18 milj. inw.) kan de overheid de misdaad niet meer aan. De mainstream bericht er niets over.
Tegenwoordig bewaakt Frontex de Noord-Afrikaanse grenzen, maar onderhoudt feitelijk gratis en snel een ferrydienst. Die zelfde Noord-Afrikaanse landen die Ben Bot bij de EU wil hebben. Wie zijn die mensensmokkelaars eigenlijk? Bestaan ze, omdat ons wordt verteld dat ze bestaan?!
Donner ventileerde in 2006 zijn voorinformatie dat wanneer een meerderheid van het volk de sharia wil, die er zal moeten komen. Het EXPANSIEGEVAAR – zo hield men ons voor en wij geloofden dat – komt van achtereenvolgens het Duitse volk, de Russische beer, het ‘gele Chinese gevaar’. Wat is nu het ECHTE gevaar?
Een schets. Oud-militair Van Balen, Timmermans en Verhofstadt moedigden in Kiev, ooit de hoofdstad van het Russische Rijk, de menigte aan. Heel gek, wat Timmermans deed als Minister van Buitenlandse Zaken. Stel, dat Friesland wil zich afscheiden en een actie groep manifesteert zich op het Haagse Malieveld. De Minister van Buitenlandse Zaken van Rusland spreekt aldaar de menigte toe en zegt solidair te zijn. Raar, maar toch is dit wat er gebeurde. De EU wilde hoe dan ook de Oekraïne erbij, als reactie daarop annexeerde Poetin de Krim.
Sancties over en weer waar uiteindelijk het Russische volk en Europese ondernemers de dupe van worden, wij gewone mensen dus. Duitsland en Nederland gaan niet alleen bloeden voor het EU-2008-beleid, maar straks ook voor het failliet van Italië, dat zestig jaar lang niets in de EU presteerde.
Den Haag wil ‘eensklaps’ de instroom beperken. Onzin: Den Haag blijft de EU slaafs volgen. Rutte gaat het associatieverdrag met Oekraïne na enig toneelspel tekenen. De EU expansie van de Merkel-Bot-Timmermans-doctrine lijkt onstuitbaar.
Prangende vraag: waarom worden die mensensmokkelaars, zo die al bestaan, niet met militair ingrijpen ingerekend? ‘Hef alle wederzijdse sancties op en stop de expansie’, is de cri de coeur van mr. Cees Freeke. ‘Goed voor alle volkeren’.