Etnisch Profileren

RachidAmaroucheSaidi 1 jul 2016

Etnisch ” Zuiveren ” : Profileren!
De Denk- Tank Uit Tweede Kamer Heeft Zich Sterk Uit- Gelaten Over Het Etnisch Profileren. De Denk- Tank Bespreekt Kwestie En Laat Zins- Snede Ter Zijde! De Kwestie Zijn En Be- Sprekenden En Kwestie!
De Aanhouding Is Op Basis Van Beziening En Observatie. De Aanhouding Op Basis Van …… Profileren Is Strafbaar! Een Jong Iemand In Een ” Te ” Dure Wagen Zien Rijden Is Voor Aanhouding Geschikt Vanwege Verdenking Natuurlijk. Iemand Aanhouden Om Huid- Kleur Is Racistisch En Wellicht Iets Meer.
De Zin- Snede Etnisch Profileren Werd In Amerika Afgeschaft Met Een Juich En De Donker Achter Zittend Man En/ Of Vrouw Mocht Zelfs In Het Midden Komen!
Een Voorbeeld Van Etnisch Profileren Ontstond In Amerika. In Montgomery Te Verenigde Staten Ontstond Gekte Nadat Een Passagier Werd Aangehouden Wegens Huid- Kleur Om De Plek In De Bus. De Zwarte Burger Was Verplichtend Achter- In Plaats Te Nemen!
Het Montgomery-busboycot was een politiek proces in 1955 in Montgomery, Alabama bedoeld als protest tegen de racistische scheiding in het openbaar vervoer in de stad. De boycot leidde uiteindelijk tot een beslissing van het Amerikaanse Hooggerechtshof, Wie in 1956 de rassenscheiding in bussen in Alabama ongrondwettelijk verklaarde.
De Zwarte Burger Werd Burger In Vrede- Naam Door Aangave In Afrika Voor Werk Met Verblijf. Het Werk Veranderde Bij Aankomst En Zo Ook De Verblijf- Accommodaties! De Zwarte Was Gedoemt!
Mannen En Vrouwen Werden Geschikt En Vervolgens Aan Werk Gezet! De Slagen Werden In- Gelijd En Ook Zo Zweep- Slagen!
De Zwarte Burger Heeft Zo Na Slagen En Wissel- Dagende Slagers ” De Strijd ” Overleeft. De Amerikanen Waren Immers Verdeelt! Het Noord Van De VS Zou De Opmars Voeren Voor Ook Gelijke Rechten Bij Vrouw En Zo Later Voor De Zwarte Burger.
De Zwarte Burger Mocht Niet Meer Verdienen. De Zwarte Burger Moest In Woon- Wijk Wonen. De Zwarte Burger Mocht Geen werk Doen Dat ….. Punt! De Zwarte Burger Mocht Niet Verloven. De Zwarte Burger Mocht Niet Trouwen. De Zwarte Burger Mocht Geen Bijstand. De Zwarte Burger Had Geen Recht. Geen Kies- Recht. Geen Stem- Recht. Geen Recht.
De Zwarte Burger Mocht Niet Voor Geloof In Recht. De Zwarte Burger Mocht Niet Tegen- Spreken! De Zwarte Burger Mocht Geen Jij Of Jouw Zeggen! De Zwarte Burger Mocht Niet Op Visite. De Zwarte Burger Mocht In Sommigen Super- Markt! De Zwarte Burger Moest In Leger Op Gegeven Moment Om Tegen Zuiden Van Amerika Te Vechten Om Gelijke Rechten.