Creepy kindermisbruikers Re: Nelly55

Beste Nelly55,

Je column genaamd: Een geaardheid met een verantwoordelijkheid is mij een doorn in het oog. Even voelde ik de behoefte om je door elkaar heen te schudden en je verstand op de juiste plaats te zetten.

Laat ik duidelijk zijn creepy kindermisbruikers, zoals jij het noemt bestaan alleen in enge verhalen juist de mannen en (vrouwen) die seksuele gevoelens hebben ten aanzien van kinderen, zijn bijna altijd de meest aardige mannen die er bestaan, denkende aan de lieve oom, vriendelijke dominee, fijne buurman, enz, allen mensen waarvan men totaal niet zou vermoeden dat deze personen een dubbel leven lijden. Voor de buitenwereld vriendelijk, humorvol en behulpzaam, inderdaad perfect, maar van binnen misschien al jaren worstelend met de gedachten om een kind, (vaak een kind uit een zwak gezin) te willen groomen (groomen is lokken), want zo begint het.

Hoeveel verhalen zijn er wel niet bekend van kinderen die dachten het vertrouwen te hebben in een volwassen man en uiteindelijk de prijs hebben betaald door ontuchtige handelingen en eventueel later in het grooming proces misbruik. Hoeveel mannen en vrouwen kom er wel niet dagelijks achter dat juist het misbruik van toen hen later nog achtervolgt in het dagelijkse leven zij het op geloof, werk, relatie en seksueel gebied.

En juist voor deze pedo’s zowel mannen als (vrouwen) moet ik medelijden hebben omdat zij volgens jou zo met deze geaardheid geboren zijn, en mogelijk niet instaat zijn om een volwassen relatie aan te gaan, of dat bewust niet willen?

Beste Nelly55 je heb je laten inpakken of beter gezegd laten groomen door een zielige creepy adhd’er van 30 met boterbabbelaars in zijn broekzak die hoogopgeleid is, maar op andere gebieden ver achterloopt. Onderzoeken zeggen mij verder niets. Wat boeit mij het nou of een pedofiel zegt dat hij zijn gevoelens voor kinderen onder controle heeft en dat hij nooit iets zal doen, de kans dat hij ooit wel wat zal doen blijft voor mij altijd de volle honderd procent.

Verder wilde ik je nog zeggen dat pedo’s gewoon vieze enge mannen (vrouwen) zijn met een op het eerste gezicht gewoon normaal overkomen, want alleen al de gedachte om een seksuele relatie aan te gaan met een kind is gewoon ronduit smerig en ziek. Een kind moet gewoon een kind kunnen zijn, en kunnen opgroeien in met een gezonde basis in alle veiligheid waar dan ook ter wereld.

Groet Saul Fryman