Alles heeft een grens.

Alles heeft een grens ook vrijheid van meningsuiting, ook democratie, je mag je mening vertellen of er niet mee eens zijn dat is iedereen zijn goede recht.
Maar in dit land schijnt er verschil te zijn van ”ik vindt of jij bent”.
Nou is mijn vraag aan iedereen die zich aangesproken voelt ” als ik het niet eens ben met jou idee of oproep of vraag of mening of argument,… wat geeft mij dan het recht om dan jou te beledigen of te zeggen ‘ ik vindt jou een klootzak’. Ik denk geen enkel recht!!

Dus hierbij een oproep aan Umar’s en de Wilders denkers in dit land, laten we iedereen in zijn waarde laten en begrip tonen voor anderen die anders zijn en respecteren.
Je hoeft niet altijd eens te zijn met elkaar maar ga een ander hierdoor niet zwart maken of beledigen om zieltjes te winnen of om aandacht te krijgen.
Elk land heeft zijn eigen wetten en regels dus hou je er dan ook aan en als je daar niet mee eens bent mag je dat uiten, maar wel in het kader van de democratie.
Zoals dat elk volk zijn eigen normen en waarden heeft moet je daar ook begrip en respect voor hebben.
Niemand heeft het recht om te eisen dat wat jou normen en waarden zijn dat een ander deze ook moet hanteren. (Nou vraag ik mij af of er nog normen en waarden zij in dit land).
En als je hiermee niet kunt leven moet je WEGWEZEN want je hebt daar dan niets te zoeken.