Staatsloterij prijs ? liever een gezonde zus!

Harrie Schröder 17 jun 2016

Ik ben absoluut niet bijgelovig , maar volgens mij hebben sommige mensen meer geluk dan een ander.

Ik heb nog drie broers en vijf zusters ,dus toen we klein waren was het reuze gezellig , lawaaierig met soms strijd maar met een sterke familie band.
Bij het ouder worden ging men toch een beetje zijn eigen weg ,maar de band bleef ook al zagen we elkaar niet zoveel meer.

We verloren mijn zuster Evie negen jaar geleden en hoe stom het ook klinkt dacht ik "dat is de eerste " en word je heel stil en denk je aan de tijd vroeger in dat lawaaierige huis samen met haar en word je weemoedig en droevig.

Nu is er bij mijn andere zuster , die net tussen mij en Evie is geboren , een hersentumor geconstateerd. Gelukkig is het een goed aardige tumor en na diverse scans en onderzoeken zou ze geopereerd worden.
En net voor dat wij op vakantie gingen naar Benidorm werd ze met succes geopereerd en gingen we met een goed gevoel op vakantie.
Na een paar dagen kregen we bericht dat mijn zus toch een tegenslag had gekregen, ze had een hersenvlies ontsteking opgelopen en was opnieuw opgenomen in het ziekenhuis.

Het zat ons niet lekker zo ver weg in een ander land en niets kunnen doen en de onrust nam toe.

In dezelfde week was ook de staatsloterij trekking en voorheen hoopte ik altijd ,zoals zoveel mensen , dat ik ooit eens een prijs zou winnen.
En hoe ongelovig ik ook ben in Benidorm is een prachtige kerk alwaar ik mijmerde , dat ik geen enkele prijs wilde maar dat het beter zou gaan met mijn zuster.

Gelukkig kregen we net twee dagen voordat we naar huis gingen bericht dat de medicijnen goed waren aangeslagen.
Na thuiskomst hebben we haar bezocht in het ziekenhuis en waren we blij om te horen dat ze zo weer naar huis mag.
Later op de dag was ik toch nieuwsgierig naar de uitslag van de staatsloterij en met twee loten was het twee keer niks ,maar toch had ik het grootste geluk.

Ik had de jackpot gewonnen namelijk mijn zuster!