Politiek correct?

steet009 5 jun 2016

Ik moet toch even iets kwijt over de politiek correcten en over de asielzoekende bootvluchtelingen. Ik zal met deze notitie ongetwijfeld geen vrienden maken onder de politiek correcten, maar daar wil ik niet wakker van liggen. Ik kan er per slot van rekening ook niets aan doen, dat ik in het zogenaamde rijke, vrije Westen woon, weliswaar met een knoeperd van een staatsschuld, dat we in een absoluut getal niet eens kunnen uitspreken, laat staan afbetalen.
Iedereen zou wel willen leven, zoals wij hier in het vrije Westen, behalve dan die kalifaat jongens. Ook dat kan ik heel goed begrijpen. Maar als we alle asielzoekende vluchtelingen maar ongebreideld binnen laten, worden we met z’n allen absoluut alleen maar armer, ontevredener en zeer zeker vele malen ongelukkiger. Om over de grote groeiende angst, de onveiligheid nog maar te zwijgen. Het principe van “met goed geld naar kwaad geld gooien”. Er is namelijk onder de bevolking geen draagvlak meer voor de massale immigratie. En nu hoor ik de politiek correcten al kreten slaken: onrechtvaardig, asociaal, niet solidair. En hier begint nu de hypocriete moraalridderij. We weten namelijk allemaal donders goed, ook de politiek correcten onder ons, dat wij niet de hele wereld kunnen redden. Dat is ons namelijk in het nabije en verre verleden ook nog nooit gelukt, ondanks alle grootscheepse, verwoede pogingen, zowel militair als diplomatiek. Erg trieste vaststelling, maar het is nou eenmaal zo. Niemand wil, dat er mensen sterven van de honger, vermoord worden, vanwege een foute religie, verdrinken op hun vlucht naar een beter leven enz.. Dat is geen verheven alleenrecht van slechts de politiek correcten; Niemand wil dat!.
De politiek correcten weten natuurlijk ook, dat we de hele wereld niet kunnen helpen, maar zij creëeren voor zichzelf met hun verheven moraliteit wel een zuiver geweten. Hypocrieter kan het niet.
De massa-immigratie, die hen voor ogen staat, brengt het vrije Westen binnen de kortste keren slechts ontwrichting en, heel wezenlijk, een ontevreden bevolking. En dan ligt een door ons zelf geïmporteerde burgeroorlog op de loer.
Ook de politiek correcten schreeuwen moord en brand, als er slechts een paar honderd asielzoekers bij hen in de buurt komen wonen. Tot zover dus dan de solidariteit.
Ik roep de politiek correcten op, een ietsie pietsie minder op hun morele kompas te varen en een beetje meer de keiharde, trieste realiteit onder ogen te zien.