Once you go black, you never go back..

Bespiegelingenblog 20 jun 2016

Het is algemeen bekend dat donkere mensen goed zijn bed. Dat is trouwens een algemeen bekende aanname. Een algemeen bekend feit is het echter niet.

Donkere mensen kunnen best goed in bed zijn, maar die vlieger gaat helaas niet altijd op. Dat weet ik uit eigen ervaring. Je kunt wel een hele mooie en grote vlieger hebben, maar dat wil nog niet zeggen dat je kunt vliegeren. Trots zijn op je vlieger en deze met een blij hoofd laten zien kan een mooie gewaarwording zijn. Als je echter geen ‘vliegertechnieken’ beheerst en je vlieger ook niet zo lang in de lucht kunt houden, dan heb je mijns inziens toch wel vrij weinig aan je vlieger.Van een mooi bord kun je niet eten, van een mooie vlieger ook niet. Dat zou ook best een knoeiboel worden.

Dergelijke personen een boek over vliegertechnieken aanbieden wil nog wel eens helpen. Een film kijken over vliegeren kan ook erg leerzaam zijn. Al vind ik de meeste films over vliegeren niet zo goed. Ze zijn vaak niet zo realistisch. Deze films kun je misschien maar beter niet samen kijken, daar krijgen partners maar rare ideeën van.

Als het dan uiteindelijk tot vliegeren gekomen is dan is het verstandig om de vlieger goed in plastic te verpakken. Als je dat niet wilt dan is het ook prima, maar dan ga je maar lekker met iemand anders vliegeren, denk ik dan. Ik ben wel goed, maar niet gek.

Deze meneer had dus nogal wat moeite met plastic en daar had ik dan weer moeite mee. Soms helpt het om dan tussen het vliegeren door maar wat te gaan praten. Hij vertelde mij niet echt fan te zijn van orale activiteiten (en dan heb ik het niet over tandenpoetsen). Dat was het geval, zo vertelde hij, omdat hij bang was om iets op te lopen. Het kon namelijk zijn dat hij een wondje aan zijn tandvlees had een zo onherstelbaar beschadigd zou kunnen worden door een seksueel overdraagbare aandoening. Op zich vond ik dat een vrij plausibele verklaring ware het niet dat hij dus wel wilde ‘vliegeren’ zonder enige bescherming.

Nou hoef ik geen academische opleiding gehad te hebben (maar dat had hij wel, een dubbele zelfs) om te weten dat de kans op soa’s even groot is bij beide soorten activiteiten. Je bent dan echt wel slim genoeg om te begrijpen dat je eigen uitleg met betrekking tot overdraagbare aandoeningen kant nog wal raakt lijkt mij.

Verder was het best een aardige man hoor. We hebben nog een goed gesprek gehad en ik heb hem gedag gekust. We zijn maar niet meer gaan vliegeren. Dat leek mij toch niet zo’n goed idee.