Wordt wakker, we worden gemanipuleerd!

pavke.nl 18 apr 2016

Wie het nieuws een beetje kritisch volgt, ziet dat de berichtgeving eenzijdig en pro-Amerikaans is. De Duitse journalist Udo Ulfkotte, die 17 jaar bij de Frankfurter Allgemeine Zeitung werkte, doet een boekje open over de invloed van de geheime diensten op de grote media in Duitsland. Hij werd veelvuldig gesmeerd door geheime diensten en politici, was door en door corrupt. Hij zag dit ook bij anderen gebeuren. Stuk voor stuk werden ze opgenomen in de netwerken van Amerikaanse elite-organisaties. Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden toont hij hoe politici en media een wel heel eenzijdige en pro-Amerikaanse visie op de gebeurtenissen in de wereld verkondigen. In ‘Revolutie door schuld’ maakt ook Rein de Vries de invloed van de westerse financiële elite op de loop van de wereldgeschiedenis zichtbaar. Deze elite is gebaat bij oorlogen – daaraan valt immers geld te verdienen – en speelde een actieve rol in het ontstaan van zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog. Hierbij leverden ze wapens aan beide partijen!

Dezelfde elite is eigenaar van alle grote media en manipuleert zo de publieke opinie. Het wordt steeds duidelijker zichtbaar hoe geraffineerd onze maatschappij gedomineerd werd en wordt door deze kleine groep mensen, die uit is op wereldheerschappij. De EU is hun instrument om alle Europese landen onder controle te krijgen. Steeds meer bevoegdheden worden overgedragen aan de EU, waardoor we steeds minder zeggenschap krijgen over ons eigen geld en onze eigen levens.

Nu moet Rusland nog op de knieën worden gedwongen. Er wordt tweedracht gezaaid in Oekraïne. Onlustgevoelens van de bevolking worden aangewakkerd en groepen tegen elkaar opgezet met als focuspunt het associatieverdrag met de EU. Rusland wordt gedemoniseerd en beschuldigd van imperialisme. Hoezo imperialisme? De Krim hoort sinds eind 18e eeuw bij het Russische rijk en werd in 1954 door Chroesjtsjov aan Oekraïne geschonken, dat toen nog deel uitmaakte van dat Russische rijk! De Krim is strategisch heel belangrijk voor Rusland; het is hun enige zeeverbinding en hun vloot is daar gestationeerd. Logisch dat Rusland zich bedreigd voelt door het associatieverdrag met Oekraïne! Nu wordt Rusland onder druk gezet door sancties vanwege hun zogenaamde agressie op de Krim. Dit doet de VS niet zelf; dat laten ze hun EU-stromannen doen, geholpen door de pro-Amerikaanse media. Waarom laten we ons door Anerika voor hun karretje spannen? Rusland is óók Europa en staat veel dichter bij ons dan Amerika!