WAANzinnig – sex schotel

Norah Nox 29 apr 2016

Sex in een schotel. Dat hoorde ik galmen in de swingers-gangen. Het zou de nieuwste uitdaging zijn op seksgebied. Na wilde verspillende festivals, schuren vol nachtelijk schoon om te delen en tindergangbangs, zou je nu je lust kunnen ophalen in de seksschotel. Een echt Rotterdams ontwerp. Je denkt natuurlijk meteen aan een vliegende schotel, plat. Ja!, plat is het zeker. Maar dan plat onder de grond. Het is een verborgen zaal diep onder de grond, waar ik natuurlijk de coördinaten nog niet van mag vrijgeven.

Na een lang en diepgaand onderzoek in een vrolijke schuur, werd ik uitgenodigd om na sluitingstijd “down under a way to high” te gaan. Mijn god wat dat nou weer betekenen. Mijn honger naar avontuur was groot dus natuurlijk zei ik gretig en volmondig; ja!. Een dikke vette mercedes reed mij naar de plek waar ik iets overstijgend zou gaan beleven.
Zouden we daar enkel door een warmtemeter zijn waargenomen, waren we één grote knalrode voortbewegende vlek.

Ik nader een grote ronde ruimte waar muziek en licht uit kruipt alsof het sluipend zijn weg zoekt naar nieuwe “slachtoffers”. Ineens sta ik temidden van een bonzend geheel van naakte mensen, vreemde objecten en projecties. Al snel grijpt het bonzen mij naar de keel, en zegt hij; dit is wat wil je wilt he!, terwijl in zijn andere hand een ketting ligt met daaraan een dame op haar knieën met op haar neus een varkensneus en uit haar kont een vossenstaart. Ik hap naar adem, kwijl en kijk de kerel licht vernietigd aan. Mijn meerijder van de dikke vette mercedes brengt gelukkig “lucht” met een Ruby Rose, een cocktail waarvan ik weet dat hij heel duur is en waar ik later ook nog achter kom, omdat ik mij verslik, ook wel eens Robijnen in werden gestopt. Vandaar dat deze schotel niet zo goed zichtbaar is gemaakt maar wel goed drijfvermogen heeft.

Ik nam even een veilige standplaats in, waarvan ik nog niet zeker wist of dat hier wel mogelijk was. Langzaam begon ik de sfeer aan te voelen. Het mooie was, als je het geheel op enige afstand waarnam, alles aan elkaar gekoppeld leek, een geil bonzend geheel, de mensen bewogen alsof ze de wave deden en de projecties leken te fungeren als zweep. Ik wist het, lang onbewogen en enkel toeschouwend waarnemen blijkt hier niet aan de orde, ik ging "down under", all te way, way to high!.