lekkere rit .Hopen dat het zo blijft!

Het weekend is weer voorbij, de passagiers zetten hun engelenkroon weer op, nadat ze zich in het weekend hadden verzadigd met goddelijke sap, waardoor ze zich blijkbaar ook zo voelden, stoere kreten , blote kippenborsten die stonden te paraderen in de koude nacht. Vrouwen op blote voeten ,half bloot en horend hoe de mannetjes lokkreten uitkakelden. War taal en hopende dat het rustig bleef en we probeerden ze strompelend de juiste bus in te sluizen zodat ze lekker in hun bedje hun roes konden uitslapen en hopelijk niet in het verkeerde bed wakker zijn geworden naast het verkeerde geslacht.
Zo snel mogelijk om chaos te voorkomen lopen de mannen in de gele hesjes over het plein ,Getto was het ,je bent altijd in de minderheid en hopend dat mocht er wat gebeuren, hulp snel ter plaatste is ,wat gelukkig ook zo is.
Het gele hesje is voor de meesten rood geworden ,en je kijkt als er nog stieren op loer zijn. Ja hoor” WEER EEN KOTSBUS”. daar ging zijn ego, je kon zien wat hij had gegeten, en die date kon hij ook vergeten, de geur ging door de bus van voor naar achter en hoorde nog meer kokhalsneigingen , ik moest nog een hele rit, trappen het gas in ,probeer ik snelheid te maken en gierend blijft die grijze massa op de 80 km per uur hangen, RRRRRRRRR” enig geïrriteerdheid voel ik al naar boven komen en het liefst wil ik hem eruit gooien, maar heb toch medelijden met die jonkies. hopelijk heeft hij zijn les geleerd. Kachel aan en met de radio aan probeer ik de sfeer gezellig te houden, zodat ik in ieder geval mezelf en de passagiers veilig naar huis kan brengen. Zo weer een goede daad verricht. Kreeg nog tip, ik denk dat hij indruk wilde maken op de dames, mooi, kan ik weer een brood en beleg halen. Weer aangekomen zie ik de gele hesjes strompelen, nog een paar uurtjes en het slootwater hielp ook niet meer om die oogleden omhoog te houden en het reactievermogen op peil te houden. Maar toch hadden we het met zijn allen weer voor elkaar iedereen veilig thuis ,geen bloed op het plein, het was gezellig en nu is het voor ons tijd om onze roes uit te slapen.
Hopen dat ze zich nog konden herinneren dat het een lekkere rit was!!!.