lekkere rit, hopelijk word hij niet verstoord.

Brussel, bekant een uur hiervandaan en nog doen we alsof er niks aan de hand is.
Op wie kan ik rekenen?, waar gaan wij naartoe vluchten?, deze tijd is veel erger als we het hebben over egoïsme, vaak zat kwam ik terecht in een situatie, dat iemand hulp nodig had en stonden de mensen ter plaatse te kijken alsof de hulpbehoevende een enge ziekte had.
Kijkend vanuit mijn bestuurdersstoel, zie ik mannen achter het stuur kijkend in de spiegel of hun haar goed zit.
Jongeren met broeken aan die half op hun knieen hangen,die vallen zowiezo al af.Blijft nog weinig over! al die mode poppetjes en metrogenders.Zijn er nog wel echte mannen, dan heb ik het niet over de dagelijkse stoere praats omdat ze thuis niks te vertellen hebben, maar wie staat er dalijk klaar voor elkaar?
We raken al in paniek bij een kleine desoriëntatie.Om een voorbeeld te geven;de bus stond in brand en nog wilden passagiers netjes uitchecken.”MAAK DAT JE WEGKOMT”” . Verpest zijn we ,we zijn te lang in het gereel gehouden,braaf, bijna temide, we klagen al bij kleinste geringste.”geen warm water,nou de bus is weer te laat”.Het word nu tijd dat we ons druk gaan maken om echt belangrijke dingen,ik zeg altijd” BETRER VOORBEREID EN GEEN SPIJT”.
Vroeghuu, zeiden ze , nederland is paradijs, maar als het zo door gaat, dalijk puin en grijs.
Toch kijk ik wie er in de bus stapt en we hebben al een eigen beeld van hoe diegene eruit moet zien,zie ik iets verdachts,hopenlijk schrik ik ze niet af met mijn baard!, wat ga ik doen om mezelf en mijn passagiers te behoeden voor het ergste, als het moment daar is?.Wat doe ik als ik mensen zie met kalashnikovs?,sommigen dachten dat ik het over een sterke borrel had,maar deze komt wel harder aan dan een kater.
De overheid geeft nog geen advies, pas als het zover is ,dan is het leed al voorzien.We zijn helemaal niet voorbereid,paniek breekt er uit ,waar is ons overlevingsinstinkt, die is ver te zoeken ,ja koopinstinkt,maar daar gaan we het niet mee redden.word tijd dat onze onze wergevers er nu wat aan gaan doen en het serieus nemen.Want er zal toch wel ergens een noodplan liggen? dan maken we de stappen zelf wel!
Deuren dicht en plank gas , als dat is wat nodig is om ons in veiligheid te brengen.SO BE IT.
NIEMAND VERSTOORT MIJN LEKKERE RIT!!!!!