Kleine little en Ronnie perplex

Iets waar je niet aan ontkomt met een buitenlandse partner: cultuurverschillen, ofwel cultural differenses. Nou liggen Canada en Nederland cultureel gezien niet zo ver van elkaar af en dus is alles tot u toe makkelijk wennen. Ook daar houden ze van schaatsen, eten ze met mes en vork en hebben ze hetzelfde koude kutklimaat. Muziek vormt hierop sinds kort echter een pijnlijke uitzondering.

"In Canada hebben we beroemde artiesten als Brian Addams of Nelly Fortado, maar ook bijvoorbeeld wat moderner als Drake, The Weeknd of Justin Bieber."

"Wij hebben hier in Nederland ons eigen Justin Bieber. Little Kleine noemen ze het."

"Oké, leuk! Laat eens wat horen, waar zingt hij over?"

-Zet ondertussen een videoclip van Little Kleine aan-

"Over hoeren, pillen en drank. Ow, en hij heeft een nummer uitgebracht waarin hij aan de lopende band kanker zegt."

"Hmm, het klinkt een beetje alsof er een koffiezetapparaat gesneuveld is. Maar wel positief in ieder geval dat hij zijn roem gebruikt om een statement te maken tegen kanker."

"Nou, nee. Hij gebruikt het om een bijvoeglijk naamwoord meer kracht bij te zetten in zijn rap teksten, zelf heb ik er ook nog wat moeite mee, maar het schijnt ‘kanker-hip’ te zijn.."

"Bizar… Maar kijk eens naar hem, het is nog maar een knulletje! Hij hoort buiten rond te rijden op zijn skelter en voetbalplaatjes te ruilen."

"Eens, maarja, cultural differences.."

"Bizar, in Canada zou zoon knul een tik voor zijn smoel krijgen met een liniaal voor de onzin die hij uitkraamt."

"Tsja, hier wint zoiets lands belangrijkste muziekprijs en noemen critici hen ‘woord kunstenaars."

"WAT!? Maar laatst liet je me ook iets van Nederlandse bodem horen, en dat klonk echt heel erg goed, waarom wint zoiets niet die muziekprijs?"

"Kensington bedoel je? Opnieuw die cultural differences denk ik, in Nederland houden we blijkbaar meer van kapotte koffiezetapparaten, Kensington zou het vast beter doen in Canada. Maar denk alsjeblieft niet dat iedere Nederlander zo is, want als jij als zijnde mijn bitch niet meer wil chillen heb ik wel een probleem…"

"Raar dit.. En wie is die jongen naast Little Kleine eigenlijk?"

"Dat is Ronnie Flex."

"Hij ziet er wel een beetje maf uit met dat panterprint trainingpak en zoon kinderlijk overdreven gouden ketting."

"Nou, Hij is dus onlangs verkozen tot best geklede man van het jaar hier in Nederland."

"HÉ!?"

"Cultural differences.."