Instant bevrediging

Chantal47 2 feb 2016

Onderzoek uit Amerika toont aan dat 40% van de ondervraagden weleens masturbeert op het werk, in het toilet welteverstaan.Het opvallende aan dit onderzoek is dat de reden van deze seksuele bezigheid te maken heeft met een impuls die niet meer te onderdrukken is. Ik wil het en ik wil het nú! Omdat wij steeds meer stress ervaren op de werkvloer moet er ergens ontspanning komen, zo luidt de conclusie. Seks werkt ontspannend: zie hier de oplossing.

Zo’n onderzoekje trekt natuurlijk wel even de aandacht want hé, ‘Seks verkoopt nu eenmaal beter’. Maar de boodschap is dat we steeds vaker iets nú willen. Dat kan nu ook makkelijker. Je kunt op elk gewenst moment van de dag winkelen, gewoon vanuit je luie stoel. Heb je honger?! Geen probleem, dan bestel je toch lekker iets waar jij op dát moment trek in hebt. Ik geniet ook van die mogelijkheden.

Vroeger bracht ik een volgeschoten fotorolletje naar de fotozaak. In het ergste geval kon ik twee weken wachten op het resultaat. Nu ben ik nu zeer blij met de smartphone waarmee je in een handomdraai aardige foto’s kunt maken. Vind je jezelf er ruk op staan dan pleur je die foto zo in het ronde, digitale archief. Deze vorm van instant bevrediging bevalt mij goed. Want als die foto’s dan eindelijk ontwikkeld waren bleken er uit een serie van 24 vaak maar twee of drie echt leuk te zijn. Ik zit nu nog opgescheept met dozen vol vage, mistige, bewogen en andere mislukte foto’s.

In mijn jeugd speelde je buiten tot de lantaarnpalen aangingen dan ging je naar huis,dat was de afspraak. Niets geen what’s appje dat je als de sodemieter naar huis moest komen. Als ik te laat kwam kreeg ik straf. Nu bel ik mijn prinsje en vraag waar hij uithangt. Omdat ik dat nu kan.

Ik moffelde weleens een onvoldoende weg op mijn rapport. Nu check ik elke dag de Magister app en weet dan precies wat mijn dochter voor cijfers heeft en of ze keurig op school zit. Als ik rond mijn 18e te diep in het glaasje had gekeken en de hele kroeg trakteerde op een van mijn imitaties stond dat niet dat gelijk op facebook. Niet alles gelijk weten, kunnen of krijgen was toen heel normaal. Tijden veranderen en die brengen veel mooie nieuwe mogelijkheden mee. Het beste van twee werelden kan ook. Wil je iets héél graag en wil je het nu?! Slaap er eens een nachtje over en kijk of die dringende behoefte er dan ook nog is.Goed voor jou en je portemonnee.

Als je binnenkort een collega het kantoortoilet gelukzalig kijkend ziet verlaten dan weet jij genoeg.